Boccanegra: Το νέο bar restaurant του Μιχάλη Stavento είναι ένα πραγματικό κόσμημα στη Βουκουρεστίου - iefimerida.gr

Boccanegra: Το νέο bar restaurant του Μιχάλη Stavento είναι ένα πραγματικό κόσμημα στη Βουκουρεστίου

Στο εσωτερικό του Boccanegra/ Φωτογραφία: Boccanegra
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Boccanegra: Το νέο bar restaurant της Αθήνας που από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του έγινε talk of the town.

Μια εκλεκτή παρέα: η ιδιοκτήτρια του «Βy the Glass», Φωτεινή Παντζιά, ο σεφ Ηλίας Κάφαλης, ο frontman των Stavento, Μιχάλης Κουϊνέλης, και ο ιδιοκτήτης «Cocoon» στο Λουτράκι, Βαγγέλης Μητρογιάννης, μια μέρα αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να φτιάξουν ένα κομψό κι all day restaurant bar, συνδυάζοντας τα ταλέντα τους.

Το όνομα του νέου τους εγχειρήματος είναι καλλιτεχνικό και προέρχεται την γνωστή όπερα του Βέρντι. Ο Σίμον Μποκανέγκρα ήταν ένας πειρατής που έκανε καλές πράξεις στην πατρίδα του, τη Γένοβα, κι έτσι κατάφερε να γίνει αξιωματούχος και να μπει στην υψηλή κοινωνία.

Την διακόσμηση του μαγαζιού έχει επιμεληθεί η Αλεξάνδρα Νικολάου. Η ιδιαιτερότητα της διακόσμησης του χώρου έγκειται στο ότι όλες κατασκευές, από τα φωτιστικά μέχρι τα έπιπλα, έχουν φτιαχτεί από μια ειδική ομάδα συνεργατών, που συνδυάζει το μάρμαρο και το ξύλο. Κάθετί εδώ έχει την δική του προσωπικότητα.

Γνωρίστε καλύτερα το «Βοccanegra» και δείτε φωτογραφίες, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BOCCANEGRA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ