Βίντεο-ίλιγγος: Κινέζος οδηγός λεωφορείου κάνει αναστροφή στην εθνική - iefimerida.gr

Βίντεο-ίλιγγος: Κινέζος οδηγός λεωφορείου κάνει αναστροφή στην εθνική

O oδηγός έκλεισε προς στιγμήν τέσσερις από τις πέντε λωρίδες (Φωτογραφία: YouTube)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές απόλυτου χάους εκτυλίχθηκαν σ’ έναν πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο στην Κίνα όταν ένας οδηγός λεωφορείου αποφάσισε να κάνει αναστροφή μπλοκάροντας τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας!

Στο βίντεο διακρίνεται το μεγάλο κόκκινο λεωφορείο να αρχίζει να στρίβει καθώς ο οδηγός αντιλαμβάνεται ότι το όχημα δεν χωρά να περάσει από τα διόδια. Αδιαφορώντας για το πόσο επικίνδυνος είναι ο ελιγμός του καθώς καταφθάνουν αυτοκίνητα τρέχοντας με υψηλή ταχύτητα, το λεωφορείο αλλάζει κατεύθυνση και κάποια στιγμή διακρίνεται κάθετα πάνω στον αυτοκινητόδρομο να κλείνει τέσσερις λωρίδες.

Κι ενώ προσπαθεί να κάνει αναστροφή, ορισμένοι οδηγοί προσπαθούν να περάσουν από το στενό άνοιγμα που αφήνει το λεωφορείο στην αριστερή λωρίδα, ενώ οι υπόλοιποι -μη έχοντας κι άλλη επιλογή- περιμένουν...

Τελικά ο οδηγός θα καταφέρει να γυρίσει το λεωφορείο και να επιστρέψει πίσω οδηγώντας ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο μέχρι το πρώτο σημείο εξόδου, χωρίς -όσο κι αν φαίνεται απίστευτο- να πέσει πάνω σε κάποιο επερχόμενο όχημα.

Η Τροχαία τιμώρησε τον ασυνείδητο οδηγό με τρεις πόντους στο point system και του επέβαλε πρόστιμο περίπου 200 γιουάν (κάπου 25 ευρώ)...

Βίντεο: YouTube

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ