Ο Φασουλής θα ανεβάσει τη ζωή του Ωνάση στο «Παλλάς» -Ποιες θα παίξουν την Τζάκι και την Κάλλας - iefimerida.gr

Ο Φασουλής θα ανεβάσει τη ζωή του Ωνάση στο «Παλλάς» -Ποιες θα παίξουν την Τζάκι και την Κάλλας

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία παράσταση που σίγουρα... θα αφήσει εποχή, ετοιμάζεται να ανεβεί από τον Οκτώβριο του 2019 στο θέατρο «Παλλάς».

Η πολύκροτη παράσταση θα αφορά στη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση, από τη Σμύρνη έως την «κορυφή» του κόσμου, και θα είναι σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πρωινό», το πρότζεκτ θα βασίζεται σε μία βιβλιογραφία που θα γίνει σε μια θεατρική σύνθεση, την οποία και θα σκηνοθετήσει ο Σταμάτης Φασουλής.

Όπως αποκάλυψε το «Πρωινό», οι συζητήσεις γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα, ενώ αποκαλύφθηκε και το ποιοι ηθοποιοί αναμένεται να ενσαρκώσουν τους βασικούς ρόλους.

Τη Μαρία Κάλλας φαίνεται πως θα υποδυθεί η Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ τη Τζάκι Κένεντι, η Δήμητρα Ματσούκα. Όσο για την πρώτη σύζυγο του Ωνάση, Τίνα Λιβανού, ποια ηθοποιός θα την υποδυθεί παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστο.

Όσο για τον Αριστοτέλη Ωνάση, όπως έγινε γνωστό, θα τον υποδυθούν τρεις άνδρες, στις διαφορετικές φάσεις της ζωής του. Την εποχή όμως της ακμής του, στην ωριμότητα και στους γάμους του, τον μεγάλο Έλληνα κροίσο θα υποδυθεί ο ίδιος ο Σταμάτης Φασουλής!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ