Λέσβος: Χαρακτηρίστηκε ιαματική η πηγή του κόλπου Γέρας -Κατάλληλη για ρευματικά [εικόνες] - iefimerida.gr

Λέσβος: Χαρακτηρίστηκε ιαματική η πηγή του κόλπου Γέρας -Κατάλληλη για ρευματικά [εικόνες]

Πηγή Θέρμα Κόλπου Γέρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως 385/13 Φεβρουαρίου 2019, η αναγνώριση από το υπουργείο Τουρισμού του φυσικού πόρου «Πηγή Θέρμα Κόλπου Γέρας» ως ιαματικού.

Συγκεκριμένα, αναγνωρίζεται ως ιαματικός ο φυσικός πόρος «Πηγή Θέρμα Κόλπου Γέρας» Δήμου Λέσβου για λουτροθεραπεία, με ιαματικές ιδιότητες που ενδείκνυνται για ρευματικές παθήσεις χρόνιους ρευματισμούς, ισχιαλγίες, οσφυαλγίες και παθήσεις νευρικού συστήματος.

Χαρακτηρίστηκε ιαματική η πηγή του κόλπου Γέρας

Ο δήμαρχος, Σπύρος Γαληνός, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή που είναι αποτέλεσμα επίμονης και συστηματικής προσπάθειας, την οποία ολοκλήρωσε με επιτυχία ο Δήμος Λέσβου.

Τόνισε ακόμη ότι, με την αναγνώριση ως ιαματικού του φυσικού πόρου «Πηγή Θέρμα Κόλπου Γέρας», δίνεται η δυνατότητα να αναπτυχθεί περαιτέρω ο τουρισμός υγείας-ευεξίας και στο πλαίσιο μιας αναπτυξιακής στρατηγικής και προγραμματισμού να αναδειχθεί το νησί -που είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε ιαματικούς φυσικούς πόρους - ως ιαματικός προορισμός.

Η πηγή ενδείκνυνται για ρευματικές παθήσεις χρόνιους ρευματισμούς, ισχιαλγίες, οσφυαλγίες και παθήσεις νευρικού συστήματος
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ