Το νέο Ford Ranger Raptor στη Ford Βελμάρ -Η ενσάρκωση της απόλυτης περιπέτειας - iefimerida.gr

Το νέο Ford Ranger Raptor στη Ford Βελμάρ -Η ενσάρκωση της απόλυτης περιπέτειας

Το νέο Ford Ranger Raptor
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο Ford Ranger Raptor, το κορυφαίο απόλυτο pick-up μοντέλο της ευρωπαϊκής αγοράς μπορείτε πλέον να το δείτε και από κοντά.

Η Ford Βελμάρ υποδέχεται το «απόλυτο μηχάνημα οδηγικής απόλαυσης» στο κατάστημά της Λ. Κηφισίας 61, στο Μαρούσι στις 18 & 19 Φεβρουαρίου και οι λάτρεις της Ford θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τις ασυναγώνιστες δυνατότητες και τις κορυφαίες τεχνολογίες του.

Κι αυτό γιατί το Ford Ranger Raptor δεν είναι ένα συνηθισμένο pick-up μοντέλο, αλλά η ενσάρκωση της απόλυτης περιπέτειας πάνω σε τέσσερις τροχούς! Σχεδιασμένο για να ξεπερνά ακόμα και τις πιο αντίξοες εδαφικές συνθήκες και καταστάσεις, το νέο Ford Ranger Raptor αποτελεί το «απόλυτο μηχάνημα οδηγικής απόλαυσης» και συγχρόνως τον φορέα κορυφαίων και πρωτόγνωρων για την κατηγορία τεχνολογιών που εξασφαλίζουν καταιγιστικές επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου σε συνδυασμό με αστείρευτες δυνατότητες κίνησης εκεί όπου η άσφαλτος δίνει τη θέση της στο χώμα, τη λάσπη ή το χιόνι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ford Ranger Raptor Ford Βελμάρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ