Ο Θεοδωράκης ειρωνεύεται: Υπάρχει ρεύμα υπέρ... Τσίπρα στο ΚΙΝΑΛ - iefimerida.gr

Ο Θεοδωράκης ειρωνεύεται: Υπάρχει ρεύμα υπέρ... Τσίπρα στο ΚΙΝΑΛ

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης / Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη ότι «υπάρχει ρεύμα εντός του ΚΙΝΑΛ υπέρ του κ. Τσίπρα» εξέφρασε, το πρωί της Δευτέρας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο Σταύρος Θεοδωράκης, αποσαφηνίζοντας ότι το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομο στις εκλογές.

Ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι «οι μεταγραφές βουλευτών είναι ντροπή για την δημοκρατία», επισημαίνοντας το εξής: «Αλλά ας μην γκρινιάζει τώρα το ΚΙΝ.ΑΛ. Η κυρία Γεννηματά πήρε βουλευτές από το Ποτάμι, το ίδιο και ο κ.Μητσοτάκης. Όλοι χρησιμοποιούν το ίδιο κόλπο, ανάλογα με το πως τους συμφέρει».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης άφησε και αιχμές για την υπόθεση του δανείου που έλαβε ο αν. υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης:

«Είμαστε σε μία περίοδο που οι τράπεζες κάνουν κυρίως κατασχέσεις και ξαφνικά βρίσκεται ένας υπουργός με δάνειο 100.000 ευρώ. Ο κόσμος περιμένει απάντηση από την τράπεζα για τους όρους του δανείου και αν αυτό γίνεται για οποιονδήποτε το ζητάει» είπε σε αυστηρό τόνο ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Είμαστε σε μία περιοδο που οι τραπεζες κάνουν κυρίως κατασχέσεις και ξαφνικά βρίσκεται ένας υπουργός με δάνειο 100.000 ευρώ. Ο κόσμος περιμένει απάντηση από την τράπεζα για τους όρους του δανείου και αν αυτό γίνεται για οποιονδήποτε το ζητάει. @SkaitvGR

Αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι η στάση του δεν φανερώνει «ότι ήμουν κοντά στον Τσίπρα» και προσέθεσε: «Αυτοί που λένε ότι όσοι είπαμε ΝΑΙ στη Συμφωνία των Πρεσπών πιεστήκαμε από τους Αμερικανούς, να απαντήσουν στο εξής: Όσοι, λοιπόν, είπαν ΟΧΙ πιέστηκαν από τους Ρώσους;».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έστρεψε τα πυρά του και στον Αδωνι Γεωργιάδη: «Ο κ.Γεωργιάδης λέει ότι δεν θα πει ποτέ τους γείτονες μας Βόρεια Μακεδονία. Η κ.Μπακογιάννη λέει ότι θα αναγνωρίσει την χώρα σαν Βόρεια Μακεδονία. Ποια είναι λοιπόν η επίσημη γραμμή της ΝΔ;».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού υποστήριξε, καταλήγοντας, ότι «το Ποτάμι συνεχίζει αυτόνομο», σημειώνοντας ότι το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος θα παρουσιαστεί στις 26 Φεβρουαρίου, σε εκδήλωση στην Αθηναΐδα και πως το ψηφοδέλτιο των βουλευτικών εκλογών έχει συμπληρωθεί σε ποσοστό 60%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ