«Θρίλερ» στην Κρήτη: «Δεν ήξεραν την περιοχή» λέει ο πατέρας του αγνοούμενου [βίντεο] - iefimerida.gr

«Θρίλερ» στην Κρήτη: «Δεν ήξεραν την περιοχή» λέει ο πατέρας του αγνοούμενου [βίντεο]

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Γιαννακάκη / Φωτογραφία: YouTube/ΚΡΗΤΗ TV
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έκδηλη την αγωνία για την πορεία των ερευνών, μίλησε ο πατέρας του 29χρονου Κωνσταντίνου Γιαννακάκη, ο οποίος επέβαινε -μαζί με τη σύζυγό του, την αδερφή της και τη μητέρα της- στο όχημα που τα ξημερώματα της Κυριακής παρασύρθηκε στα ορμητικά νερά του Γεροποτάμου.

Ερωτηθείς για την τελευταία επικοινωνία που είχε με τον γιο του, ο Μανόλης Γιαννακάκης είπε «τελευταία φορά μίλησα χθες (σ.σ. προχθές) το βράδυ στις 12:00 η ώρα. Ηταν σε γάμο εδώ πιο κάτω στο κέντρο».

Οπως εξήγησε στο ΚΡΗΤΗ TV ο πατέρας, που συμμετέχει ενεργά στις έρευνες, «δεν ήξεραν την περιοχή. Δεν ξέρω αν έχουν ξανάρθει εκδρομή, αλλά σε αυτά τα μέρη πιστεύω ήταν η πρώτη φορά μάλλον».

Στο 04:27 τα λόγια του πατέρα:

Σύμφωνα με τον Μανόλη Γιαννακάκη το αυτοκίνητο συνήθιζαν να οδηγούν τόσο ο γιος του, όσο και η 30χρονη σύζυγός του, οι οποίοι έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι.

Υπενθυμίζεται ότι σε τηλεφωνική κλήση που πραγματοποίησε τις κρίσιμες στιγμές η 30χρονη οδηγός φέρεται ότι φώναζε, με λυγμούς, «ελάτε, πνιγόμαστε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ