YFSF: Απίθανη μεταμόρφωση από την Κατερίνα Στικούδη -Εκανε τον ράπερ Vanilla Ice [βίντεο] - iefimerida.gr

YFSF: Απίθανη μεταμόρφωση από την Κατερίνα Στικούδη -Εκανε τον ράπερ Vanilla Ice [βίντεο]

YFSF: Απίθανη μεταμόρφωση από την Κατερίνα Στικούδη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κατερίνα Στικούδη Μα κάθε της εμφάνιση στο Your Face Sounds Familiar καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η τραγουδίστρια φαίνεται να δουλεύει πολύ και να υποστηρίζει ο,τι και να κάνει, γι’ αυτό και κάθε φορά σχολιάζεται θετικά από κριτές και κοινό.

Το βράδυ της Κυριακής, η Κατερινα Στικούδη μεταμορφώθηκε για χάρη του YFSF στον γνωστό ράπερ Vanilla Ice, τραγουδώντας το «Ice Ice Baby» και εντυπωσίασε. Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή με ένα ασημένιο outfit και ξυρισμένα μαλλιά και χόρευε χωρίς σταματημό.

«Μπράβο σου που κάνουν τόσο κόντρα πράγματα και τα κάνεις και πολύ καλά. Τι να σου πω, δεν έχασα ούτε μια στιγμή από πάνω σου, είσαι φοβερή», της είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης και η λαχανιασμένη τραγουδίστρια του είπε ότι όλο αυτό που έκανε δεν έβγαινε αν δεν έκανε... crossfit.

Μπορεί να μην κέρδισε αλλά σίγουρα απέσπασε ξανά θετικά σχόλια. Νικητής της βραδιάς ήταν ο Πασχάλης Τσαρούχας ο οποίος ήταν πραγματικά εξαιρετικός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κατερίνα Στικούδη Your face sounds familiar YFSF
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ