Το «αντίο» Μητσοτάκη στον φούρναρη της Κω: Ηταν ένα φωτεινό παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης - iefimerida.gr

Το «αντίο» Μητσοτάκη στον φούρναρη της Κω: Ηταν ένα φωτεινό παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης

Κυριάκος Μητσοτάκης/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο Διονύσης Αρβανιτάκης ήταν ένα φωτεινό παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Σε αναγνώριση της προσφοράς του, το Ευρωκοινοβούλιο του απένειμε το Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη, μετά από πρόταση της @MariaSpyraki. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του».

Αυτό ανέφερε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την απώλεια του φούρναρη της Κω, Διονύση Αρβανιτάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα, σε ηλικία 77 ετών.

Ο Διονύσης Αρβανιτάκης ήταν ένα φωτεινό παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Σε αναγνώριση της προσφοράς του, το Ευρωκοινοβούλιο του απένειμε το Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη, μετά από πρόταση της @MariaSpyraki. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ