Ξανά στη φυλακή ο Λάκης Γαβαλάς και η αδελφή του Νότα - iefimerida.gr

Ξανά στη φυλακή ο Λάκης Γαβαλάς και η αδελφή του Νότα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφυλακιστέοι κριθήκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή ο Λάκης Γαβαλάς και η αδελφή του Νότα, οι οποίοι απολογήθηκαν για μη απόδοση ΦΠΑ, ποσού 2,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Είναι η δεύτερη φορά που ο επιχειρηματίας και η αδελφή του προφυλακίζονται για χρέη προς το Δημόσιο.

Ανακριτής και εισαγγελέας διαφώνησαν, μετά τις απολογίες για το θέμα της προσωρινής κράτησης των κατηγορουμένων και βάσει του νέου νόμου, συνεδρίασε αμέσως το δικαστικό συμβούλιο που έλυσε το θέμα, δείχνοντας το δρόμο της φυλακής για τους δυο.

Ο Λάκης Γαβαλάς συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης από την Οικονομική Αστυνομία στο Κολωνάκι. Αφού πέρασε από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, στη συνέχεια οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Λίγη ώρα αργότερα παραδόθηκε στην Οικονομική Αστυνομία και η αδερφή του Παναγιώτα (Νότα).

Πρώτη φορά είχε συλληφθεί στις 3 Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια συνελήφθη δύο φορές σε ένα 24ωρο στις 26 και 27 Ιανουαρίου και μάλιστα είχε οδηγηθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου. Εκεί παρέμεινε για μερικές ημέρες και στη συνέχεια αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους και εγγύηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ