Κρήτη: Βρέθηκε εξάρτημα του «μοιραίου» αυτοκινήτου των αγνοουμένων [εικόνες] - iefimerida.gr

Κρήτη: Βρέθηκε εξάρτημα του «μοιραίου» αυτοκινήτου των αγνοουμένων [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση των τεσσάρων αγνοουμένων στην Κρήτη, οι οποίοι το βράδυ του Σαββάτου επέβαιναν σε ΙΧ που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού Γεροπόταμου στη Μεσσαρά.

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι οι πυροσβέστες βρήκαν ένα εξάρτημα αυτοκινήτου στην παραλία του Τυμπακίου. «Βρήκαμε ένα εξάρτημα αυτοκινήτου μάρκας Hyundai το οποίο θα εξεταστεί αν ανήκει στο όχημα που επέβαιναν οι τέσσερις άνθρωποι», επιβεβαίωσε στο cretapost, ο γενικός περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κρήτης, αρχιπύραρχος, Λαγουδάκης Νίκος.

Λίγη ώρα αργότερα επιβεβαιώθηκε πως το συγκεκριμένο εξάρτημα ανήκει τελικά στο «μοιραίο» αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα οι έρευνες να επικεντρώνονται πλέον στην περιοχή του Τυμπακίου.

Οι φωτογραφίες από το εξάρτημα είναι από το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά
Κρήτη: Βρέθηκε εξάρτημα του «μοιραίου» αυτοκινήτου των αγνοουμένων [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Κρήτη: Βρέθηκε εξάρτημα του «μοιραίου» αυτοκινήτου των αγνοουμένων [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Έρευνες διά ξηράς, θάλασσα και αέρος

Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον με τις αρχές (πυροσβεστική, ΕΜΑΚ, αστυνομία, λιμενικό και εθελοντές Σαμαρείτες) να χτενίζουν όλη την ευρύτερη περιοχή τόσο από ξηρά όσο και από την θάλασσα ενώ συνδράμει και drone της ΕΜΑΚ.

«Από τη 1:00 τα ξημερώματα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων που αγνοούνται. Στην επιχείρηση συμμετέχουν όλες οι αρμόδιες Αρχές, ενώ οι προσπάθειές μας γίνονται, κάτω από αντίξοες συνθήκες, σε μια ακτίνα 16 χιλιομέτρων» είπε λίγο νωρίτερα, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής στην Κρήτη, Νίκος Λαγουδάκης.

Κρήτη: Βρέθηκε εξάρτημα του «μοιραίου» αυτοκινήτου των αγνοουμένων [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν στη 1:00 τα ξημερώματα, όταν μία γυναίκα κάλεσε την άμεση δράση και την ενημέρωσε ότι το όχημά τους έχει παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του ποταμού Γεροποτάμου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα φαίνεται να είπε «Τρέξτε γιατί πνιγόμαστε» ενώ στη συνέχεια κόπηκε η σύνδεση.

Οι αρχές αμέσως έστησαν μεγάλη επιχείρηση κι έχοντας το στίγμα του κινητού άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Υπενθυμίζεται ότι στο όχημα επέβαινε ένα ζευγάρι, μία 30χρονη και ο 29χρονος σύζυγός της, καθώς επίσης η 21χρονη αδερφή της και η 58χρονη μητέρα της.

Η οικογένεια κατάγεται από το χωριό Δαφνές του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων και χθες είχαν πάει σε μία κοινωνική εκδήλωση. Κατά την επιστροφή τους πέρασαν από το Γεροπόταμου, όπου και παρασύρθηκαν από τα νερά κι έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ