Μιχελάκης και Καμμένος τσακώθηκαν και για τον Λιάτσο - iefimerida.gr

Μιχελάκης και Καμμένος τσακώθηκαν και για τον Λιάτσο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Xωρίς τέλος η κόντρα μεταξύ ΝΔ-Ανεξάρτητων Ελλήνων.... Αυτή την φορά μάλιστα οι εκπρόσωποί τους «αρπάχτηκαν» και για την σύλληψη του δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου.

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο κατηγορώντας τον ότι «ποινικοποιεί απροκάλυπτα σήμερα την ελευθεροτυπία, την πληροφόρηση, τη διακίνηση ιδεών».

Ο κ.Μιχελάκης υποστηρίζει ότι ο κ. Καμμένος «επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους δημοσιογράφους» και αναφέρει ότι είναι πρωτόγνωρο και πρωτοφανές πολιτικός αρχηγός να ζητά τη σύλληψη και φυλάκιση δημοσιογράφου για ρεπορτάζ στην εφημερίδα του.

«Γιατί ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος τόλμησε να αναφερθεί στη συνεργασία του κ. Καμμένου με τον θεωρητικό της χούντας Γεωργαλά», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ.Μιχελάκης.

Απαντώντας στον κ. Μιχελάκη ο εκπρόσωπος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Τέρενς Κουίκ τόνισε τα εξής:
«Οι ηθικοί αυτουργοί της λάσπης και της πλαστογραφίας, αποκαλύφθηκαν. Το λόγο έχει ξανά η Δικαιοσύνη».

Ο ΛΑΟΣ μέσω του γραφείου Τύπου, ανέφερε ότι «η σύλληψη του δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου για δημοσίευση συνεντεύξεως, πλήττει βαριά την ελευθερία του λόγου» και υποστηρίζει ότι «οι αποκρουστικές μέθοδοι της δεκαετίας του ΄80 δεν μπορούν παρά να εκληφθούν ως εκδίκηση». Τέλος παρέπεμψε στην ΕΣΗΕΑ αναφέροντας ότι «η Ένωση Συντακτών, είμαστε σίγουροι, ότι αντιλαμβάνεται τις συνοδές συνέπειες αυτών των ενεργειών για το δημοσιογραφικό λειτούργημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ