Μπλατ: «Δεν συμφωνώ απαραίτητα με την απόφαση να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από το ΟΑΚΑ» - iefimerida.gr

Μπλατ: «Δεν συμφωνώ απαραίτητα με την απόφαση να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από το ΟΑΚΑ»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαχωρίζει τη θέση του ο Ντέιβιντ Μπλατ από την απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από το κλειστό του ΟΑΚΑ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό.

Σε δηλώσεις που έκανε σε ΜΜΕ του Ισραήλ ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" επεσήμανε ότι στηρίζει απόλυτα την απόφαση των διοικούντων, ωστόσο επισημαίνει αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η απόψή του ταυτίζεται με εκείνη των επικεφαλής της ΚΑΕ που τελικά έφερε και την τιμωρία της αφαίρεσης έξι βαθμών από το πρωτάθλημα.

«Είναι μία πολύ, πολύ δύσκολη κατάσταση. Υποστηρίζω τους ιδιοκτήτες και την διοίκηση 100% αλλά και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι συμφωνώ με την απόφαση να αποχωρήσουμε από το γήπεδο», ανέφερε και συνέχισε «Είμαι καινούριος στην πραγματικότητα αυτή και δεν έχω την οπτική και την μακρόχρονη εμπειρία σχετικά όσα συμβαίνουν και την ατμόσφαιρα γύρω από αυτή την διαμάχη. Το ποτήρι όμως έχει ξεχειλίσει και η διοίκηση αποφάσισε να πάρει μία θέση με την ελπίδα κάποιων αλλαγών υπέρ της δικαιοσύνης»,κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Ντέιβιντ Μπλατ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ