Στοίχημα: Με τα γκολ στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ [βίντεο]

Μπορεί τα πράγματα να μην εξελίχθηκαν όπως ήθελαν στο πρωτάθλημα, ωστόσο το δέλεαρ του Champions League είναι μεγάλο.

Τα προγνωστικά σε ένα ντέρμπι είναι πάντοτε δύσκολα, και το ίδιο ισχύει και σε αυτό του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Το «Γ.Καραϊσκάκης» θα είναι κατάμεστο και οι οπαδοί των γηπεδούχων «διψάνε» για μια νίκη σε ντέρμπι. Η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει τα πατήματά της με τον Χιμένεθ στον πάγκο, και κατεβαίνει για... μάχη στο Φάληρο. Η δεύτερη θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα ακόμα παίζεται, και το σημερινό παιχνίδι θα κρίνει πολλά. «Ερυθρόλευκοι» και «Κιτρινόμαυροι» είναι έτοιμοι και το βράδυ της Κυριακής θα είναι «καυτό» στον Πειραιά.

Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα στον Ολυμπιακό, μετά το ματς με τη Ντιναμό Κιέβου. Η oμάδα του Μαρτίνς φάνηκε να ξεπερνάει την απογοήτευση της Τούμπας, και στάθηκε αξιοπρεπώς απέναντι στους Ουκρανούς. Προηγήθηκε δύο φορές, είδε τον νεοαποκτηθέντα Ντίας να βάζει τρομερό γκολ, αλλά τελικά πληγώθηκε στο 89'. Πάντως, η συνολική εικόνα του Ολυμπιακού ήταν καλή. Φροτούνης και Ποντένσε αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα, αλλά λογικά θα σφίξουν τα «δόντια» και θα αγωνιστούν στο σημερινό ντέρμπι. Γκιγιέρμε και Καμαρά μοιάζουν σίγουροι για τον άξονα, ενώ δεν αποκλείεται στο δεξί άκρο της άμυνας να παίξει ο Τοροσίδης. Ερωτηματικό υπάρχει για τη θέση του σέντερ φορ. Χριστοδουλόπουλος και Ντίας φαίνεται να έχουν προβάδισμα για τα μεσοεπιθετικά άκρα. Σε κάθε περίπτωση, ο Μαρτίνς διαθέτει αξιόλογους ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις και μπορεί να πάρει αποφάσεις και την τελευταία στιγμή. Αυτήν τη στιγμή, ο Ολυμπιακός απέχει πέντε πόντους από την ΑΕΚ, και θέλει πάση θυσία να εξασφαλίσει τουλάχιστον τη δεύτερη θέση. Ο κόσμος των «Ερυθρολεύκων» θα γεμίσει το γήπεδο και θα επιδιώξει να σπρώξει την ομάδα του στη νίκη.

Στην ΑΕΚ τώρα, το κλίμα είναι θετικό μετά τη μείωση της διαφοράς από τη δεύτερη θέση. Η «Ένωση» κέρδισε εκτός έδρας τον Ατρόμητο στο κύπελλο και τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ στο πρωτάθλημα, και δείχνει να βαδίζει σε καλό δρόμο. Ο Μανόλο Χιμένεθ προσπαθεί να περάσει τα στοιχεία του στην ομάδα, και μοιάζει να τα καταφέρνει. Ο Ισπανός τεχνικός θα στερηθεί τον Χουλτ από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αριστερός οπισθοφύλακας, αναμένεται να ξεκινήσει ο Μπακάκης. Ο Τσιγκρίνσκι προπονήθηκε κανονικά και πιθανώς να αγωνιστεί στο «Καραϊσκάκης». Φυσικά, δεν είναι γνωστό ποιόν σχηματισμό θα επιλέξει ο προπονητής της ΑΕΚ, που επηρεάζει άμεσα και τα πρόσωπα. Πάντως, Λιβάια και Πόνσε μάλλον θα παίξουν στην επιθετική γραμμή. Επιπλέον, δύσκολα θα χάσουν τη θέση βασικού οι Μπακασέτας και Μάνταλος. Η ΑΕΚ δεν εντυπωσιάζει με την απόδοσή της, ωστόσο παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και απειλεί πλέον τον Ολυμπιακό. Στον «Δικέφαλο» γνωρίζουν την κρισιμότητα του αποψινού αγώνα, για τη δεύτερη θέση, και θέλουν μόνο τη νίκη για να ελπίζουν. Οι «Κιτρινόμαυροι» θα παίξουν αποφασισμένοι για να φτάσουν στο -2 από το... Champions League!

Εκτίμηση: Αμφότερες οι ομάδες «καίγονται» για τη νίκη, και η βαθμολογική συγκυρία είναι κρίσιμη. Η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να ψάξει το γκολ, αφού αναζητά μόνο τους τρεις βαθμούς. Ο Ολυμπιακός από την άλλη, είναι πολύ ποιοτικός μεσοεπιθετικά, και δύσκολα μένει στο μηδέν. Θεωρούμε ότι θα δούμε ένα ωραίο ντέρμπι με γκολ εκατέρωθεν. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.17.

Επισκεφτείτε λοιπόν, το www.betarades.gr, και βρείτε όλα όσα ψάχνετε για το στοίχημα, γρήγορα και εύκολα!

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε και το βίντεο του Betarades.gr για το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός αεκ στοίχημα Super League

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ