Το iefimerida στη λαμπερή πρεμιέρα της υπερπαραγωγής του Χόλιγουντ για το 1821 -Εντυπωσίασαν Ρουβάς και Ζυγούλη [εικόνες] - iefimerida.gr

Το iefimerida στη λαμπερή πρεμιέρα της υπερπαραγωγής του Χόλιγουντ για το 1821 -Εντυπωσίασαν Ρουβάς και Ζυγούλη [εικόνες]

Τον Μάρτιο αναμένεται η ταινία στην Ελλάδα

Ο Κινέζος σκηνοθέτης Βαν Λιγκ καλωσόρισε το βράδυ του Σαββάτου τους καλεσμένους που είχαν φτάσει από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ελλάδα για να παρακολουθήσουν την ταινία «Cliffs of Freedom» στην αίθουσα προβολών του Ham Yard στο Λονδίνο.

Από την τελευταία σειρά παρακολουθούσαν με αγωνία η Μαριάν και ο Ντιν Μητροπουλος, παραγωγοί της ταινίας που έκαναν το Χόλιγουντ να... μιλήσει ελληνικά. Η ιστορία της Άννας- Χριστίνας, μια Ελληνίδας χωριατοπούλας που μεγαλώνει υπό τον τουρκικό ζυγό, ξεδιπλώνεται στη μεγάλη οθόνη μαζί με το πάθος του ελληνικού λαού να αποτινάξει τη σκλαβιά. Γυρισμένη στα αγγλικά, η ταινία περιέχει και λίγες ελληνικές φράσεις με κυριότερη το σύνθημα «Ελευθερία ή θάνατος».

Το iefimerida στη λαμπερή πρεμιέρα της υπερπαραγωγής του Χόλιγουντ για το 1821 -Εντυπωσίασαν Ρουβάς και Ζυγούλη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Ντιν Μητρόπουλος δεν έκρυψε τη χαρά του για την πρεμιέρα μιλώντας στο iefimerida

«Νιώθω λίγο Ελληνίδα»

Πρωταγωνίστρια είναι η Tania Raymonde από το Λος Άντζελες, που υποδύεται την Άννα –Χριστίνα και τον ρόλο του Τούρκου αξιωματικού που της αλλάζει τη ζωή έχει ο 34χρονος ηθοποιός Zan Uddin με καταγωγή από τη Βρετανία και το Μπαγκλαντές. «Νιώθω πλέον λίγο Ελληνίδα» είπε στο iefimerida.gr η εντυπωσιακή ηθοποιός που έχει μάθει τα πάντα για την επανάσταση του ’21.

Τον «Χρήστο» υποδύεται στην ταινία ο Billy Zane που έχει γεννηθεί στο Σικάγο από Έλληνες γονείς και έγινε ευρύτερα γνωστός ως κακός αρραβωνιαστικός στην ταινία «Τιτανικός», ενώ έχει επιλεγεί να υποδυθεί τον Μάρλον Μπράντο στη δραματική ταινία «Waltzing with Brando». Τον «Θανάση» παίζει ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός Kristopher Plummer.

H πρωταγωνίστρια Τάνια Ρέιμοντ με την Τατιάνα Μπλάνικ
Οι πρωταγωνιστές πριν από την πρώτη προβολή



Τον Μάρτιο στην Ελλάδα

Το σενάριο της ταινίας «Cliffs of freedom» συνυπογράφει η Μαριάννα Μητρόπουλος μαζί με τον Βαν Λιγκ και τον Kevin Bernhardt. Με τον σύζυγο της, δισεκατομμυριούχο Ντιν Μητρόπουλο, βρίσκεται και πίσω από την παραγωγή μέσω της οποίας επιχειρούν να γίνει γνωστή η ελληνική ιστορία στον υπόλοιπο στον κόσμο καθώς ποτέ δεν ξέχασαν τις ρίζες τους.

Το ζεύγος Μητρόπουλου παρακολούθησε με αγωνία την πρεμιέρα

«Η σύζυγός μου δούλεψε πάνω από 10 χρόνια για την ταινία. Απόψε είμαστε πολλοί χαρούμενοι», είπε στο iefimerida.gr ο Ντιν Μητρόπουλος, προσθέτοντας ότι σε ημερομηνία κοντινή στην 25η Μαρτίου το «Cliffs of Freedom» θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ισχυροί παράγοντες της ομογένειας που ταξίδεψαν από τη Νέα Υόρκη καθώς και Έλληνες καλλιτέχνες και επιχειρηματίες. Ανάμεσά τους οι γιοι του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Παύλος και Νικόλαος με την σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη που μαγνήτισαν τα φλας.

Η Κάτια Ζυγούλη
Ο Σάκης Ρουβάς
Πολλοί οι λαμπεροί καλεσμένοι
Το καστ της ταινίας με τον σκηνοθέτη
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ