Στέλιος Κουδουνάρης: Στο πρώτο My Style Rocks δεν ήθελα να βγω από το σπίτι μου, είχα πάθει αγοραφοβία [βίντεο] - iefimerida.gr

Στέλιος Κουδουνάρης: Στο πρώτο My Style Rocks δεν ήθελα να βγω από το σπίτι μου, είχα πάθει αγοραφοβία [βίντεο]

Ο Στέλιος Κουδουνάρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Στέλιος Κουδουνάρης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω του My Style Rocks.

Ο σχεδιαστής μόδας κάθισε στη θέση του κριτή και τις δύο χρονιές του ριάλιτι μόδας, κάνοντας πάντα εύστοχες παρατηρήσεις και βοηθώντας τα κορίτσια να γίνουν καλύτερα.

Μιλώντας στο Dot, ο Στέλιος Κουδουνάρης παραδέχθηκε πως είναι «ξινός» και αποκάλυψε πως έπαθε αγοραφοβία, καθώς η δημοσιότητα ήταν κάτι που δεν μπορούσε να διαχειριστεί.

«Στο πρώτο My style rocks μπλόκαρα, ήταν πολύ απότομη η δημοσιότητα. Το παιχνίδι μου καθόρισε τη ζωή μου. Δεν περίμενα ότι ο κόσμος στον έξω κόσμο θα ασχολείται μαζί μου στο δρόμο. Ένιωθα πάρα πολύ αμήχανα όταν μου μιλούσαν στο δρόμο και ζητούσαν να βγάλουμε φωτογραφίες. Είμαι ντροπαλός στη ζωή μου γενικά. Άλλαζα δρόμο για να μη με κοιτάει ο κόσμος. Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι μου, είχα πάθει αγοραφοβία», είπε.

«Δεν κρίνω τι φοράει η κάθε μία στο δρόμο. Με έχουν κατηγορήσει για σεξιστικά σχόλια. Στο πρώτο My Style Rocks είχα μπλοκάρει. Δεν περίμενα ότι ο κόσμος έξω στο δρόμο θα ασχολείται μαζί μου. Νιώθω πολύ αμήχανα όταν μου μιλάνε στο δρόμο. Άλλαζα δρόμο για να μη με κοιτάει ο κόσμος στις στάσεις των λεωφορείων», πρόσθεσε μεταξύ άλλων και δήλωσε: «Ξέρω ότι είμαι λίγο ξινός».

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ανέφερε, ακόμη, ότι κατάφερε να σπουδάσει μόνος του χωρίς τη βοήθεια του πατέρα του.

«Ο πατέρας μου δεν ήθελε να γίνω σχεδιαστής μόδας. Δούλευα σε κλαμπ και καφετέριες για να μπορέσω να συνεχίσω τις σπουδές μου. Ο μπαμπάς μου είναι περήφανος που σπούδασα χωρίς να μου στέλνει χρήματα», είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΔΟΥΝΑΡΗΣ My Style Rocks
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ