Μελιτά για το κόψιμο του «Τι λέει»: Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, είμαι σε σοκ [βίντεο] - iefimerida.gr

Μελιτά για το κόψιμο του «Τι λέει»: Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, είμαι σε σοκ [βίντεο]

Η Τζένη Μελιτά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στεναχωρημένοι από το κόψιμο της εκπομπής τους «Τι λέει;» είναι ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Τζένη Μελιτά.

Η Τζένη Μελιτά, μιλώντας στην κάμερα του Open, δήλωσε σοκαρισμένη κάτι που φάνηκε καθώς δεν μπορούσε καλά καλά να μιλήσει.

«Με πετυχαίνεις σε μια πολύ σαστισμένη μου στιγμή. Είναι δύσκολη στιγμή. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν είναι ευχάριστο ποτέ ένας άνθρωπος να χάνει τη δουλειά του. Πάμε για το επόμενο βήμα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο να το χωνέψω, είμαι σε μια κατάσταση που δεν το έχω καταλάβει. Τώρα είμαι σαστισμένη για να σου μιλήσω. Είμαι σε σοκ, δεν το έχω συνειδητοποιήσει», δήλωσε.

Από την πλευρά το ο Δημήτρης Μακαλιάς, μιλώντας «Στα παιδιά από σπίτι», είπε: «Συγκινήθηκα πάρα πολύ στην αρχή γιατί δεν περίμενα να ξεκινήσω έτσι. Ενώ είναι κάτι που το περιμένεις, όταν έρχεται η στιγμή εκείνη σε ξαφνιάζει. Αγαπηθήκαμε πάρα πολύ, δουλέψαμε πάρα πολύ και ήμασταν μια παρέα που μιλούσαμε όλη τη μέρα, επικοινωνούσαμε, είχαμε πολύ καλή χημεία. Είμαστε αρκετά στεναχωρημένοι, αλλά κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για να κάνει η εκπομπή τα αναμενόμενα νούμερα. Όταν έκλεισαν τα φώτα κάναμε την πιο ζεστή αγκαλιά,,, τουλάχιστον εμείς οι τέσσερις ήμασταν μια γροθιά. Κάναμε μια εκπομπή όσο καλύτερα μπορούσαμε με τα δεδομένα που είχαμε και φυσικά με την ύλη που ήθελε το κανάλι και η αρχισυνταξία κάθε φορά να έχουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ