Μουσείο στο Αμβούργο για τους Rolling Stones με έκθεμα... ουρητήρια! - iefimerida.gr

Μουσείο στο Αμβούργο για τους Rolling Stones με έκθεμα... ουρητήρια!

Μουσείο στο Αμβούργο για τους Rolling Stones με έκθεμα... ουρητήρια!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μουσείο για το θρυλικό βρετανικό συγκρότημα Rolliing Stones ετοιμάζει ένα ζευγάρι Γερμανών στην κωμόπολη Λίχοβ, κοντά στο Αμβούργο, στο οποίο θα εκτίθενται πολλές χιλιάδες αντικείμενα μεταξύ των οποίων και τα αμφιλεγόμενα ουρητήρια με τη μορφή ανοικτών χειλιών.

Το μουσείο θα φιλοξενήσει επίσης όργανα, δίσκους, βιβλία και αφίσες, καθώς και ένα μπιλιάρδο με τις υπογραφές των μελών του συγκροτήματος, που το είχε πάρει μαζί του σε μία από τις περιοδείες του.

Σε ότι αφορά στα περίφημα ουρητήρια, τα οποία είχαν προκαλέσει την οργή πολλών εκ των 10.000 κατοίκων της πόλης και η αντίθεσή τους αυτή είχε αποτυπωθεί σε άρθρα σε πολλές εφημερίδες του κόσμου, η Μπίργκιτ Σρέντερ, μια εκ των συνιδρυτών του Μουσείου είπε... ειρωνικά πως: «είναι η καλύτερη διαφήμιση που θα μπορούσαμε ποτέ να περιμένουμε, υπάρχει πολύς κόσμος που έρχεται από μακριά για να τα χρησιμοποιήσει».

Ποια ήταν η αντίδραση των Rolling Stones; Οι ιδρυτές του Μουσείου πιστεύουν πως αν τύχει και βρεθούν εκεί κοντά θα έλθουν να το επισκεφτούν. Θα ήθελαν πολύ, βέβαια να παρευρίσκονται και στα εγκαίνια του Μουσείου, αλλά, δυστυχώς, θα πρέπει να αρκεστούν στην παρουσία της Μπλόντι Τσάπλιν, του μέλους της χορωδίας που συνοδεύει το συγκρότημα και την οποία αναμένουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ