Η τέλεια ενυδατική κρέμα στην οποία αξίζει να επενδύσεις αυτό τον καιρό - iefimerida.gr

Η τέλεια ενυδατική κρέμα στην οποία αξίζει να επενδύσεις αυτό τον καιρό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ενυδατική κρέμα ημέρας και νυχτός είναι κάτι που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ καμιάς γυναίκας.

Είναι το προϊόν που πρέπει να αγοράσουμε πριν προλάβει να τελειώσει. Υπάρχουν γυναίκες που παραμένουν πιστές σε συγκεκριμένα brands, σε συγκεκριμένες σειρές, όμως υπάρχουν και εκείνες που θέλουν να δοκιμάζουν νέες τεχνολογίες, νέα συστατικά στο πρόσωπό τους.

Αυτό το διάστημα διανύουμε μία μεταβατική περίοδο. Είμαστε μία ανάσα πριν υποδεχτούμε την άνοιξη και αποχαιρετίσουμε το βαρύ χειμώνα. Χρειάζεται να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα, το στιλ μας, αλλά και την ρουτίνα ομορφιάς μας.

Στο ντουλάπι του μπάνιου μας, στο νεσεσέρ μας θα μπουν πιο λεπτόρευστα, ήπια προϊόντα, η αγαπημένη terracotta και σκιές, κραγιόν σε ζωηρά χρώματα και η αντηλιακή κρέμα. Ένα προϊόν που πρέπει να χρησιμοποιούμε όλο το χρόνο, ακόμα και τις ημέρες με συννεφιά, την άνοιξη και το καλοκαίρι που ο ήλιος πρωταγωνιστεί έχουμε ένα λόγο παραπάνω, να μην την αμελούμε.

Δείτε ποια είναι η ενυδατική κρέμα που πρέπει να επενδύσεις αυτό τον καιρό στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ