Στο Piedra Opera restaurant θα ακούσεις όπερα από διακεκριμένους καλλιτέχνες της λυρικής σκηνής - iefimerida.gr

Στο Piedra Opera restaurant θα ακούσεις όπερα από διακεκριμένους καλλιτέχνες της λυρικής σκηνής

Το Piedra /Φωτογραφία: Παναγιώτης Τσίκος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εστιατόρια μετά μουσικής υπάρχουν πολλά, όμως, το Piedra στον Κεραμεικό, πίσω από το Μουσείο Μπενάκη στην Πειραιώς, είναι μια ειδική περίπτωση, καθώς εκεί θα ακούσετε όπερα από διακεκριμένους καλλιτέχνες της λυρικής μας σκηνής.

Τα opera restaurants είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα στο εξωτερικό, αλλά στην Αθήνα δεν υπήρχαν μέχρι πρόσφατα.

Αυτό σκέφτηκε ο Μιχάλης Σπαρτιώτης, αρχιτέκτονας και λάτρης της όπερας, που έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, δημιουργώντας έναν ξεχωριστό χώρο.

Το Piedra λειτουργεί Παρασκευή και Σάββατο. Οι πόρτες ανοίγουν στις εννέα και μισή και το πρόγραμμα ξεκινάει κατά τις έντεκα παρά τέταρτο.

Η σοπράνο Λαμπρινή Καρτάλις, ο τενόρος, Χρήστος Λάζος κι ο βαθύφωνος, Παύλος Mαρόπουλος ενώνουν τις φωνές τους με τον πιανίστα Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου και μάς ταξιδεύουν στον κόσμο της όπερας μέσα από γνωστές άριες, ενώ από το πρόγραμμα δεν λείπουν και κλασικά κομμάτια από διάσημα μιούζικαλ, αγαπημένα τραγούδια του Σινάτρα ή του Έλβις, αλλά και ελληνικά κομμάτια εκτελεσμένα σε λυρικό ύφος.

Διαβάστε περισσότερα για το Piedra Opera restaurant στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ PIEDRA ΟPERA RESTAURANT εστιατόριο όπερα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ