Τα σουηδικά μαχητικά που τρέμουν οι Ρώσοι -Φόβητρο για τα Sukhoi - iefimerida.gr

Τα σουηδικά μαχητικά που τρέμουν οι Ρώσοι -Φόβητρο για τα Sukhoi

Τα σουηδικά μαχητικά που τρέμουν οι Ρώσοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι Σουηδοί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστοί για τα πολεμικά τους αεροσκάφη, ωστόσο φαίνεται πως έχουν δημιουργήσει την απόλυτη πολεμική μηχανή εξολόθρευσης των υπερσύγχρονων ρωσικών μαχητικών Sukhoi.

Έχουμε μαύρη ζώνη, τονίζουν οι Σουηδοί ειδικοί, στην κατάρριψη Sukhoi. Τα ρωσικά μαχητικά Sukhoi θεωρούνται θρυλικά για την ικανότητα τους στις μανούβρες που ξεπερνούν τεχνικά τα αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη στις αερομαχίες. Τα σουηδικά Gripen όμως φαίνεται να έσπασαν τον κωδικό τους.

Τα σουηδικά αεροσκάφη δεν μπορούν να κουβαλήσουν πολλά όπλα ούτε έχουν πραγματικές stealth ικανότητες. Δεν έχουν τόσο μεγάλη εμβέλεια, δεν είναι τα πιο γρήγορα, ούτε από τα πιο φθηνά. Αλλά έχουν ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό που προκαλεί εφιάλτες στα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη.

Διαβάστε περισσότερα στο economistas.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ SUKHOI μαχητικά αεροσκάφη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ