Λαχτάρισαν Τζένιφερ Ανιστον και Κόρτνεϊ Κοξ: Το αεροπλάνο τους έχασε έναν τροχό, έκανε αναγκαστική προσγείωση [εικόνες] - iefimerida.gr

Λαχτάρισαν Τζένιφερ Ανιστον και Κόρτνεϊ Κοξ: Το αεροπλάνο τους έχασε έναν τροχό, έκανε αναγκαστική προσγείωση [εικόνες]

Τζένιφερ Άνιστον και Κόρτνεϊ Κοξ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ταξίδι στο Μεξικό για τα 50α γενέθλια της θέλησε να κάνει η Τζένιφερ Άνιστον με την Κόρτνεϊ Κοξ και άλλες φίλες, αλλά τους βγήκε ξινό καθώς το αεροπλάνο τους έπρεπε να κάνει αναγκαστική προσγείωση.

Οι δύο ηθοποιοί ήταν στο ιδιωτικό αεροπλάνο της Άνιστον που είχε μισθώσει με προορισμό το Cabo San Lucas περίπου στις 11 το πρωί όταν το αεροσκάφος έχασε έναν τροχό κατά την απογείωση στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, σύμφωνα με την FAA.

Το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε η Τζένιφερ Άνιστον με τις φίλες της

Το αεροπλάνο αναγκάστηκε να κάνει έκτακτη προσγείωση στο Οντάριο της Καλιφόρνιας, όταν τα μέλη του πληρώματος έκριναν ότι δεν ήταν ασφαλές να προσγειωθεί στο Μεξικό.

Η ηθοποιός και οι φίλες της έπρεπε να περιμένουν 3 ώρες στον αέρα μέχρι να μπορέσει να προσγειωθεί με ασφάλεια το αεροσκάφος

Η Άνιστον, που γιόρτασε τα 50α της γενέθλια στις 11 Φεβρουαρίου, ήταν με την 54χρονη φίλη και συμπρωταγωνίστριά της στην σειρά «Τα Φιλαράκια», Κόρτνεϊ Κοξ, την ηθοποιό Αμάντα Άνκα, την σκηνοθέτη Μόλι Κίμελ και άλλα οκτώ άτομα.

Σύμφωνα με το FlightAware, το αεροσκάφος ακινητοποιήθηκε στις 2 το μεσημέρι μετά από τρεις ώρες από την απογείωση, διότι έπρεπε να καταναλώσει αρκετά καύσιμα προκειμένου να προσγειωθεί με ασφάλεια στο αεροδρόμιο.

Μετά την προσγείωσή τους αποβιβάστηκαν σε άλλο μεγαλύτερο ιδιωτικό αεροπλάνο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους

Μετά την προσγείωση, το πλήρωμα του αεροδρομίου απομάκρυνε γρήγορα τις αποσκευές από το ελαττωματικό ιδιωτικό αεροπλάνο και τις μετέφερε σε ένα άλλο μεγαλύτερο ιδιωτικό αεροσκάφος.

Περίπου στις 4 το απόγευμα, η Άνιστον και οι φίλες της αποβιβάστηκαν από το ιδιωτικό τζετ κρυμμένες κάτω από ομπρέλες και καπέλα και επιβιβάστηκαν στο άλλο αεροπλάνο.

Φωτογραφίες: Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ