Goldies: Μια πρωτότυπη και μοναδική βραδιά μόδας- 20 σχεδιαστές, 20 μοντέλα άνω των 50 ετών - iefimerida.gr

Goldies: Μια πρωτότυπη και μοναδική βραδιά μόδας- 20 σχεδιαστές, 20 μοντέλα άνω των 50 ετών

Οι Goldies έρχονται στις 22 Φεβρουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η ζωή ξεκινά μετά τα -ήντα»: Αυτό είναι το μότο της πρώτης πανευρωπαϊκά παρουσίασης των Goldies, με μοντέλα άνω των 50 ετών.

Η μόδα μέχρι στιγμής, εστίαζε στη νεότητα. Τα περιοδικά είναι γεμάτα με 14χρονα μοντέλα και την αίσθηση πως τα κοριτσάκια ντύθηκαν με τα ρούχα της μαμάς. Τώρα όμως το παιχνίδι αλλάζει. Οι άνθρωποι πλέον ζουν περισσότερο. Στα 50 τους είναι ακόμη νέοι και μεγαλώνοντας δεν έχουν καμία όρεξη να μείνουν στα μετόπισθεν. Θέλουν να αγαπήσουν τον εαυτό τους ξανά, να χαλαρώσουν, να κάνουν ένα εξαντλητικό shopping και να απολαύσουν τη ζωή.

Στις 22 Φεβρουαρίου, η Αθηνά Ματίς, τα PlanBtrends και ο Δημήτρης Καμπανάρος, επαναπροσδιορίζουν την αισθητική, θέλοντας να δηλώσουν πως οι άνθρωποι μπορούν να έχουν στιλ, μπορούν να είναι δημιουργικοί, μπορούν να είναι όμορφοι και δραστήριοι σε κάθε ηλικία.

Goldies: Μια πρωτότυπη και μοναδική βραδιά μόδας- 20 σχεδιαστές, 20 μοντέλα άνω των 50 ετών   | iefimerida.gr 0



Στην βραδιά μόδας Goldies, για πρώτη φορά όλη η ομάδα των καταξιωμένων σχεδιαστών, νέων και παλαιότερων, μεταξύ των οποίων Vassilis Zoulias, Loukia, Lakis Gavalas, Mitakos, Epifanios, , Nikolopoulou, Paris Valtadoros …20 συνολικά, παρουσιάζουν τα νέα fashion icons, φωνάζοντας ταυτόχρονα πως «η ζωή ξεκινά μετά τα –ήντα».

Είναι το πρώτο event παγκόσμια, που χρησιμοποιεί στο σύνολό του μοντέλα 50+, ακόμη και μοντέλα 90 ετών, γυναίκες και άντρες με την αληθινή έννοια του όρου, πραγματικά fashion icons που σύσσωμος ο κόσμος της μόδας ντύνει με Haute Couture.

Βασισμένο στο διεθνές κίνημα του Advanced Style υποστηρίζει την παγκόσμια προσπάθεια να ενδυναμωθεί ο κοινωνικός ρόλος της χρυσής ηλικίας και να δοθεί μια καινούργια προοπτική για μια καινούργια ζωή, μέσω της μόδας.

Όπως λέει και η Αθηνά Ματίς: «Ποτέ δεν ήθελα να φαίνομαι νέα, όμως πάντα ήθελα να είμαι μοναδική» ενώ ο Δημήτρης Καμπανάρος προσθέτει: «Πώς άραγε θα καταφέρουμε να αγαπήσουμε τον άλλον άνθρωπο πλάι μας, όταν δεν μπορούμε να αγαπήσουμε τον άλλον άνθρωπο μέσα μας; Αυτόν που γινόμαστε όσο μεγαλώνουμε…»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ