Η πρεσβεία των ΗΠΑ στα Σκόπια προειδοποιεί για τρομοκρατικές επιθέσεις -Αυξημένος κίνδυνος - iefimerida.gr

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στα Σκόπια προειδοποιεί για τρομοκρατικές επιθέσεις -Αυξημένος κίνδυνος

Προειδοποίηση των ΗΠΑ για τη Β. Μακεδονία/ Φωτογραφία: AP- Boris Grdanoski
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στα Σκόπια προειδοποίησε τους Αμερικανός ότι υπάρχει κίνδυνος για τρομοκρατική επίθεση στη Βόρεια Μακεδονία.

Αρχικά, το υπουργείο Εσωτερικών της γειτονικής χώρας ανακοίνωσε ότι η αστυνομία έκανε επιδρομές σε διάφορα σημεία την Παρασκευή, για να αποτρέψει πιθανή επίθεση οργανωμένη από υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους.

Λίγο αργότερα, η πρεσβεία των ΗΠΑ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία προειδοποίησε τους Αμερικανούς που ταξιδεύουν στη Βόρεια Μακεδονία για «υψηλό κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων εμπνευσμένες από την εξτρεμιστική ιδεολογία» στη χώρα.

Στην ανακοίνωσή του, το υπουργείο Εσωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας ανέφερε ότι ξεκίνησε την αστυνομική επιχείρηση μετά την ανταλλαγή πληροφοριών με «χώρα εταίρο», χωρίς να διευκρινίσει ποια ήταν αυτή. Κατά τη διάρκεια των επιδρομών κατασχέθηκαν αντικείμενα και συσκευές που συνδέονται με μια πιθανή επίθεση, ανέφερε ακόμη το υπουργείο, δίχως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ