Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ο διαιτητής Αναστόπουλος ανακοίνωσε ότι δεν σφυρίζει ξανά στο πρωτάθλημα - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ο διαιτητής Αναστόπουλος ανακοίνωσε ότι δεν σφυρίζει ξανά στο πρωτάθλημα

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρχισαν οι πρώτες αντιδράσεις μετά την απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει την Τετάρτη από το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία.

Ο διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος ζήτησε από την ΚΕΔ/ΕΟΚ μέχρι νεοτέρας να μην σφυρίξει ξανά σε αγώνες εγχώριων διοργανώσεων.

Ο διεθνής διαιτητής, ο οποίος όπως και οι κ.κ. Μάνος και Παναγιώτου βρίσκονται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, με αίτημά του προς την ΚΕΔ την Παρασκευή ζήτησε να τεθεί νοκ άουτ από κάθε εγχώρια αναμέτρηση θέτοντας θέμα κωλύματος. «Παρακαλώ όπως δε χρησιμοποιηθώ σε αγώνες πρωταθλημάτων σας μέχρι νεωτέρας σε προσωπικούς λόγους», ανέφερε μεταξύ άλλων στο έγγραφο που έστειλε το πρωί.

Την ίδια στιγμή, ενημέρωσε πως δεν θα παραστεί την Κυριακή (17/02) στο σεμινάριο των διεθνών διαιτητών, διότι εδώ και μέρες είναι άρρωστος. Την επόμενη Πέμπτη άλλωστε έχει υποχρώσεις στην FIBA και θα μεταβεί στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ