Ο Ραγκούσης δεν φόρεσε υπουργικό κοστούμι και ξεσπά... στη ΝΔ

Το όνομά του «ακούστηκε» για υπουργοποίηση αλλά δεν προκρίθηκε. Ο λόγος για τον Γιάννη Ραγκούση που από «κηπουρός» του Παπανδρέου, μετετράπη σε χειροκροτητή του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ στους οποίους μέχρι πρότινος ασκούσε σφοδρή κριτική.

Οπως όλα δείχνουν η υπουργοποίησή του δεν κρίθηκε απαραίτητη από τον πρωθυπουργό για πολιτικούς λόγους, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι δεν «φόρεσε υπουργικό κοστούμι» γιατί δεν υπήρχαν άδειες θέσεις υπουργού ή αναπληρωτή υπουργού. Εχοντας διατελέσει υπουργός επί Παπανδρέου και αναπληρωτής υπουργός επί Παπαδήμου ο Γ. Ραγκούσης δεν θα δέχονταν την υποβάθμιση σε ρόλο υφυπουργού.

Οπως και να έχει, δεν μπήκε στην κυβέρνηση. Και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ ξέσπασε στα social media κατά της... Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα δεν το βάζει κάτω και εξακολουθεί τις περιοδείες ανά την Ελλάδα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά σε εκδήλωση στην Πάτρα με τον ευρωβουλευτή Δ. Παπαδημούλη και τον υπ. Ναυτιλίας Φώτη Κουβέλη.

«Για 2η φορά μετά από ανασχημαστισμό, ο εσμός των αυλικών του Κ.Μητσοτάκη βουλιάζει μέσα στις λάσπες του. Τώρα που πάλι δεν μετέχω στην κυβέρνηση όχι μόνο επαναλαμβάνω τις απόψεις μου για την ανάγκη ενότητας του προοδευτικού χώρου αλλά τους προσκαλώ και στην Πάτρα» γράφει στην ανάρτησή του την οποία συνοδεύει από την πρόσκληση για την εκδήλωση.

Για 2η φορά μετά από ανασχημαστισμό, ο εσμός των αυλικών του Κ.Μητσοτάκη βουλιάζει μέσα στις λάσπες του.
Τώρα που πάλι δεν μετέχω στην κυβέρνηση όχι μόνο επαναλαμβάνω τις απόψεις μου για την ανάγκη ενότητας του προοδευτικού χώρου αλλά τους προσκαλώ και στην Πάτρα: pic.twitter.com/z62tlVv1vf

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ