Τετ α τετ Καραμανλή - Βοζεμπεργκ στο γραφείο του πρώην προέδρου της ΝΔ - iefimerida.gr

Τετ α τετ Καραμανλή - Βοζεμπεργκ στο γραφείο του πρώην προέδρου της ΝΔ

«Τετ α τετ» Καραμανλή - Βοζεμπεργκ στο γραφείο του πρώην προέδρου της ΝΔ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την διαγραμμένη από την Νέα Δημοκρατία πρώην βουλευτή Ελίζα Βόζεμπεργκ δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Κώστας Καραμανλής και συζήτησε μαζί της για όλα τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα καθώς η κυρία Βόζεμπεργκ αν και δεν πήρε το πράσινο φως της Συγγρού για να συμμετέχει στα ψηφοδέλτια του κόμματος , δίνει αγώνα για τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά .

Η κυρία Βόζεμπεργκ είχε διαγραφεί όταν αρνήθηκε να ψηφίσει την τελευταία δανειακή σύμβαση και στη συνέχεια δεν θέλησε να κάνει γραπτή δήλωση «μετάνοιας» όπως άλλοι συνάδελφοι της με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τον συνδυασμό της Α' Αθηνών.

Πάντως, το γεγονός ότι ο κ. Καραμανλής ο οποίος στηρίζει τον κ. Σαμαρά στην προεκλογική εκστρατεία με ξεκάθαρο τρόπο, δέχθηκε να συναντηθεί με την διαγραμμένη βουλευτή, δείχνει ότι οι δίαυλοι επικοινωνίας της με το κόμμα παραμένουν ανοιχτοί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ