Φιλέτο με γλυκοπατάτα | GASTRONOMIE | iefimerida.gr

Φιλέτο με γλυκοπατάτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτές θα είναι οι νοστιμότερες μπουκιές για ένα γρήγορο, ποιοτικό και σοφιστικέ φαγητό.

Τηγανητό κρέας φιλέτου με γλυκοπατάτα, σε έναν υπέροχο συνδιασμό.

Υλικά

  • 1/2 κιλό κρέας φιλέτο
  • 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κιλό γλυκοπατάτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • Αλάτι και πιπέρι
Φιλέτο με γλυκοπατάτα | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Βάλτε σε τηγάνι 2 κουταλιές ελαιόλαδο και αφού κόψτε τις γλυκοπατάτες σε κύβους αρχίστε να τις ροδίζετε
  • Οταν πάρουν χρώμα, χαμηλώστε τη φωτιά και σιγοψήστε τις για 10 λεπτά -Βγάλτε τις στην άκρη
  • Στο ίδια τηγάνι προσθέστε 2 κουταλιές ελαιόλαδο και ρίξτε το φιλέτο, κομμένο σε κυβάκια
  • Ροδίστε ώσπου να ψηθεί όσο το θέλετε -Λίγο ροζ στην καρδιά, είναι καλύτερο
  • Ρίξτε πίσω τις γλυκοπατάτες, και το σκόρδο ψιλοκομμένο -Ροδίστε για 1-2 λεπτά
  • Σερβίρετε ζεστό με άφθονο μαϊντανό, με σαλάτα
Φιλέτο με γλυκοπατάτα | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή φιλέτο γλυκοπατάτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ