Το ιδανικό βερνίκι για τις πρώτες μέρες της άνοιξης -Για εσένα που δεν θες έντονα χρώματα - iefimerida.gr

Το ιδανικό βερνίκι για τις πρώτες μέρες της άνοιξης -Για εσένα που δεν θες έντονα χρώματα

Γυναικεία άκρα με μανικιούρ. Φωτογραφία:Jonathan Safa/ Unsplash
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο πριν η άνοιξη μάς χτυπήσει την πόρτα, λέμε αντίο -ναι, από τώρα- στα χειμωνιάτικα trends και μπαίνουμε σε πιο ηλιόλουστη διάθεση.

Το πρώτο πράγμα που αρχίζουμε να αλλάζουμε, είναι και το πιο safe -δυστυχώς δεν μπορούμε ακόμη να αποχωριστούμε το παλτό και τα μπουφάν μας. Τις σκούρες αποχρώσεις στο μανικιούρ. Είναι αυτές που θυμίζουν περισσότερο χειμώνα. Εκτός βέβαια από το κλασσικό κόκκινο που είναι η ιδανική απόχρωση για εντυπωσιακές εμφανίσεις χειμώνα, καλοκαίρι.

Αυτή τη μεταβατική εποχή, θέλουμε κάτι πιο ελαφρύ, πιο αέρινο, πιο απαλό στα άκρα μας. Θέλουμε καθαρά χρώματα που δεν τραβάνε το βλέμμα.

Αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα, αλλά και σε κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από την ηλικία και το στιλ της. Ξανθιές, μελαχρινές, στα 20, στα 30, στα 40, στα 50 ή και τα 60, αυτό το βερνίκι δείχνει τα άκρα μας περιποιημένα και καθαρά.

Αποφύγετε τα σχέδια για να κρατήσετε το καθαρό, κομψό στιλ των νυχιών σας και να δείχνουν περιποιημένα και ανοιξιάτικα....

Ανακαλύψτε την ιδανική απόχρωση της εποχής στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μανικιούρ βερνίκι χρώματα άνοιξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ