Γιατί η Πριγιάνκα Τσόπρα θεωρεί την Ελλάδα το πιο ρομαντικό μέρος στον κόσμο [εικόνες]

Η διάσημη ηθοποιός Πριγιάνκα Τσόπρα που απολαμβάνει τον έγγαμο βίο με τον αγαπημένο της Νικ Τζόνας, αποκάλυψε πως θεωρεί την Ελλάδα ως το πιο ρομαντικό μέρος στον κόσμο.

Οι πρωταγωνιστές της νέας ταινίας «Isn’t It Romantic» μίλησαν για τα «πιο ρομαντικά» πράγματα σε συνέντευξή τους. Ερωτηθείσα για το πιο θεωρεί το πιο ρομαντικό μέρος, η Πριγιάνκα Τσόπρα απάντησε: «Την Ελλάδα, εκεί που μου έκανε πρόταση γάμου ο Νικ και ήταν τόσο ρομαντικά. Επομένως νομίζω ότι στο μυαλό μου έτσι το έχω συνδυάσει. Νομίζω πως τα συναισθήματα είναι αυτά που κάνουν ένα μέρος τόσο ιδιαίτερο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mr & Mrs Jonas (@nickyankajonas) στις 14 Φεβ, 2019 στις 3:30 πμ PST

Ο Νικ Τζόνας και η Πριγιάνκα Τσόπρα παντρεύτηκαν στο παλάτι Umaid Bhawan στο Τζοντπούρ τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά από μια σύντομη σχέση. Στην πραγματικότητα, ο τραγουδιστής ήξερε πως η ηθοποιός ήταν η γυναίκα που θα ήθελε να παντρευτεί από πολύ νωρίς στη σχέση τους. Μετά το τρίτο τους ραντεβού, τηλεφώνησε στην μητέρα του και της είπε πως βρήκε το άλλο του μισό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Jonas (@nickjonas) στις 11 Φεβ, 2019 στις 9:41 μμ PST

Τον Ιούλιο, το ζευγάρι ταξίδεψε στην Ελλάδα για τα 36α γενέθλια της Πριγιάνκα Τσόπρα, και ο Νικ Τζόνας της ξάφνιασε κάνοντάς της πρόταση γάμου. «Γονάτισα και της είπα: ‘Θα με κάνεις τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο αν με παντρευτείς’» αποκάλυψε σε συνέντευξή του. Η ηθοποιός έμεινε άφωνη και ο Νικ συνέχισε: «Θα βάλω αυτό το δαχτυλίδι στο δάχτυλό σου τώρα, εκτός κι αν έχεις αντιρρήσεις».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) στις 18 Δεκ, 2018 στις 5:43 πμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) στις 4 Δεκ, 2018 στις 4:36 πμ PST

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ