Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ αρραβωνιάστηκαν -Με εντυπωσιακό μονόπετρο [εικόνες]

Μετά από τρία χρόνια σχέσης με διακοπές, η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ αρραβωνιάστηκαν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η 34χρονη τραγουδίστρια ανάρτησε μια selfie της με τον 42χρονο ηθοποιός, επιδεικνύοντας το ροζ δαχτυλίδι αρραβώνων της, με την λεζάντα: «Πλήρης άνθιση» (από το Bloom, το επίθετο του ηθοποιού που σημαίνει άνθηση).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

full bloom

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry) στις 15 Φεβ, 2019 στις 2:07 πμ PST

Η μητέρα της τραγουδίστριας , Μέρι Χάντσον, μοιράστηκε την είδηση στο Facebook, αναρτώντας φωτογραφίες από την συγκινητική πρόταση και συνοδευόμενες από την λεζάντα: «Δείτε ποιος αρραβωνιάστηκε χθες το βράδυ».

Η Κέιτι Πέρι φαίνεται να κλαίει από συγκίνηση καθώς στέκεται κάτω από μια αψίδα σε σχήμα καρδιάς, ενώ ποζάρει στην αγκαλιά του Ορλάντο. Ένα άλλο πλάνο δείχνει το ζευγάρι συγκινημένο, με τον Ορλάντο Μπλουμ να κρατά το μικρόφωνο.

Η τραγουδίστρια ήταν πανέμορφη με ένα ροζ φόρεμα Alessandra Rich και σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς.

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας έσπευσαν να συγχαρούν το ζευγάρι στο Twitter: «Συγχαρητήρια» έγραψαν πολλοί. «Είμαι τόσο χαρούμενη που η καρδιά μου νομίζω ότι θα σπάσει» πρόσθεσε κάποια άλλη φανατική θαυμάστρια.

Να σημειωθεί πως η Κέιτι Πέρι είχε παντρευτεί στα 25 της με τον Ράσελ Μπράντ, ένας γάμος όμως που έληξε με επικούς καβγάδες και διαφωνίες.

Φωτογραφίες: Facebook/ Mary Hudson

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ