Η Μελάνια Τραμπ πήγε να κοντράρει τη Μίντλετον με ένα ροζ σύνολο, αλλά απέτυχε παταγωδώς [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μελάνια Τραμπ πήγε να κοντράρει τη Μίντλετον με ένα ροζ σύνολο, αλλά απέτυχε παταγωδώς [εικόνες]

Μελάνια Τραμπ/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαζί με τα παιδιά του πανεπιστημιακού νοσοκομείο στο Μπετέσντα του Μέριλαντ αποφάσισε να γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Μελάνια Τραμπ.

Η πρώτη Κυρία των ΗΠΑ συνάντησε τα παιδιά σε ένα δωμάτιο γεμάτο καρδούλες και μαζί έκαναν διάφορες όμορφες δραστηριότητες σχετικές με την μέρα.

Η Μελάνια Τραμπ σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο για παιδιά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Γράφοντας κάρτες, κρατώντας μπαλόνια και κολλώντας αυτοκόλλητα στο τοίχο, η Μελάνια Τραμπ και τα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο μπήκαν έτσι στο κλίμα της χτεσινής ημέρας.

Μίλησε με παιδιά και έκανε διάφορες δραστηριότητες μαζί τους σχετικά με την ημέρα.

Βέβαια τα αμερικάνικα μέσα δεν μπόρεσαν να μην σχολιάσουν και τις στιλιστικές προτιμήσεις της Πρώτης Κυρίας για την συγκεκριμένη ημέρα.

Η Μελάνια μάλιστα λόγω της ημέρας εμφανίστηκε ντυμένη στα ροζ.

Η Πρώτη Κυρία επέλεξε για την ημέρα μία εμφάνιση στα ροζ, φορώντας έτσι ένα ροζ παλτό κόστους 1,795 δολαρίων και ένα επίσης ροζ φόρεμα με ίδιας απόχρωσης γόβες.

Ροζ παλτό αξίας 1.700 δολαρίων, ροζ φόρεμα και γόβες ίδιας απόχρωσης.

Η αγιοβαλεντίνικη επιλογή της δεν ενθουσίασε πάντως τα ξένα μέσα, καθώς βρήκαν υπερβολικά ροζ την εμφάνισή της.

Πολλοί ανέφεραν πως η εμφάνισή της δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, καθώς αυτή που «παίρνει» το βραβείο της καλύτερης ρομαντικής εμφάνισης είναι η Κείτ Μίντλετον.

Μάλιστα μία άλλη ρομαντική εμφάνιση παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου έκανε και η Κείτ Μίντλετον, η οποία φόρεσε ένα καταπληκτικό φόρεμα Gucci σε ροζ και σομόν αποχρώσεις, εμφάνιση πολύ πιο εντυπωσιακή από αυτή της Μελάνια.

Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε σε εκδήλωση με μία ροζ-σομόν τουαλέτα Gucci.

Παντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Μελάνια Τραμπ προτιμά ένα ροζ πανωφόρι, καθώς μόλις την προηγούμενη εβδομάδα είχε φορέσει ένα φούξια παλτό του οίκου Fendi, το οποίο πολλοί ανέφεραν πως έμοιαζε με ρόμπα.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ