H Mercedes θα συνεργαστεί με την Tesla στα ηλεκτρικά βαν; - iefimerida.gr

H Mercedes θα συνεργαστεί με την Tesla στα ηλεκτρικά βαν;

H Mercedes θα συνεργαστεί με την Tesla στα ηλεκτρικά βαν;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλα ξεκίνησαν από ένα tweet πριν από 3 περίπου μήνες του κολλημένου με τα social media Elon Musk, που αναφερόταν κολακευτικά στα επαγγελματικά βαν της Mercedes.

Και αυτό γιατί οι τεχνικοί της Tesla που τα χρησιμοποιούσαν για την υποστήριξη των κατόχων μοντέλων της μάρκας τους τα αποθέωναν.
Από το tweet αυτό ξεκίνησε ένα διάλογος που επιβεβαιώθηκε και από τον ισχυρό άντρα της Daimler Dieter Zetsche, ο οποίος προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω ανέφερε πως ίσως και να προκύψει και ένα νέο όχημα από αυτήν την επικοινωνία.
Η γερμανική εταιρεία έχει πάντως τη βάση, μιας και από πέρυσι έχει στη γκάμα της μια πλήρως ηλεκτρική έκδοση του Sprinter, με ωφέλιμο φορτίου πλέον του ενός τόνου και αυτονομία έως και 150 χιλιόμετρα, καθώς και ένα αντίστοιχο eVito.
Κανείς πάντως δεν θα πρέπει να αποκλείσει και ένα εντελώς νέο βαν, σχεδιασμένο από λευκό χαρτί για ηλεκτρικό, πρακτική άλλωστε που ακολουθεί η Tesla και ο Elon Musk. Για να δούμε αν θα δούμε κάτι προς αυτήν την κατεύθυνση…

H Mercedes θα συνεργαστεί με την Tesla στα ηλεκτρικά βαν;   | iefimerida.gr 0
H Mercedes θα συνεργαστεί με την Tesla στα ηλεκτρικά βαν;   | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mercedes Tesla ηλεκτρικά βαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ