Τραυματίστηκε ο Πούτιν -Σε αγώνα τζούντο με Ρώσο ολυμπιονίκη [βίντεο] - iefimerida.gr

Τραυματίστηκε ο Πούτιν -Σε αγώνα τζούντο με Ρώσο ολυμπιονίκη [βίντεο]

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν τραυματίστηκε ελαφρά στο δάκτυλο στη διάρκεια της προπόνησης (Φωτογραφία: YouTube/Ruptly)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γνωστός λάτρης του τζούντο ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν χάνει ευκαιρία για προπόνηση.

Έτσι και χθες, μετά τις τριμερείς συνομιλίες με τον Ταγίπ Ερντογάν και τον Ιρανό πρόεδρο Χασάν Ρουχανί για το μέλλον της Συρίας στο Σότσι, πήγε σε αθλητικό κέντρο του ρωσικού θερέτρου στη Μαύρη Θάλασσα και αποφάσισε να μετρήσει τις δυνάμεις του με μέλη της εθνικής ομάδας τζούντο, μεταξύ των οποίων και ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους αγώνες του 2016, Μπεσλάν Μουντράνοφ.

Μόνον που ο συγκεκριμένος αντίπαλος αποδείχθηκε πολύ σκληρός για τα δόντια του Ρώσου προέδρου. Κι όσο κι αν πρόσεχε τις κινήσεις του απέναντι στον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου, τον τραυμάτισε ελαφρά στο δάκτυλο. Το πρόβλημα λύθηκε μ’ έναν επίδεσμο κι η προπόνηση συνεχίστηκε.

Λίγο αργότερα, και παρά το μικροτραυματισμό, ο Πούτιν είπε στους δημοσιογράφους ότι η άθληση του φτιάχνει τη διάθεση και τον βοηθά να έχει ένα θετικό, αλλά ρεαλιστικό όραμα για τον κόσμο.

«Είναι μια ευρέως γνωστή πραγματικότητα: το επίπεδο της αδρεναλίνης αυξάνεται στους ανθρώπους που γυμνάζονται, έτσι η διάθεση βελτιώνεται και βλέπεις με διαφορετικό μάτι τον κόσμο γύρω σου. Θα μπορούσα ενδεχομένως να πω ότι σε βοηθάει να γίνεσαι «αληθινός»», δήλωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ