Ντουμπάι: Καθυστέρησαν πτήσεις γιατί πετούσε drone πάνω από το αεροδρόμιο - iefimerida.gr

Ντουμπάι: Καθυστέρησαν πτήσεις γιατί πετούσε drone πάνω από το αεροδρόμιο

Αεροδρόμιο φωτογραφία: apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πτήσεις στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι είχαν καθυστέρηση σήμερα το πρωί λόγω της ύποπτης δραστηριότητας τηλεκατευθυνόμενου μη επανδρωμένου εναέριου οχήματος, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του αερολιμένα.

Η διακοπή της εναέριας κυκλοφορίας διήρκησε από τις 10:13 τοπική ώρα (08:13 ώρα Ελλάδας) έως τις 10:45.
Το θέμα των πτήσεων τηλεκατευθυνόμενων μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων και οι επιπτώσεις τους στις εμπορικές αερομεταφορές εξετάζεται με τον χαρακτήρα του επείγοντος, μετά τις αναφορές για τις επιπτώσεις στις αερομεταφορές εξαιτίας αντίστοιχης δραστηριότητας στη Βρετανία.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ τον Ιανουάριο, οι πτήσεις από το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου διακόπηκαν για περίπου μια ώρα όταν εθεάθη τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο εναέριο όχημα.
Η λειτουργία του αεροδρομίου Γκάτγουικ, του δεύτερου πιο πολυσύχναστου αεροδρομίου του Λονδίνου, διαταράχθηκε σοβαρά από τη δραστηριότητα τηλεκατευθυνόμενου μη επανδρωμένου εναέριου οχήματος τον Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντουμπάι πτήσεις drone καθυστερήσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ