Πώς ο πρίγκιπας Χάρι είχε... μαζί του στο ιγκλού τη Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς ο πρίγκιπας Χάρι είχε... μαζί του στο ιγκλού τη Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες]

Ο πρίγκιπας Χάρι σε άσκηση στην Νορβηγία. Φωτογραφία: Kensington Palace
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να πέρασαν την πρώτη τους ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ως παντρεμένο ζευγάρι, αλλά ο Χάρι που βρισκόταν πολλά χιλιόμετρα μακριά από την Μέγκαν, φρόντισε, με κάποιο τρόπο, να την έχει δίπλα του.

Η πρίγκιπας Χάρι βρισκόταν στον Αρκτικό Κύκλο για στρατιωτική άσκηση ενώ η δούκισσα του Σάσεξ στο σπίτι τους στο παλάτι του Κένσινγκτον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις 14 Φεβ, 2019 στις 9:25 πμ PST


Αλλά οι αξιωματούχοι της άσκησης που περίμεναν τον Χάρι, τον υποδέχτηκαν σε ένα μικρό αυτοσχέδιο ιγκλού σκαμμένο στο χιόνι, στο οποίο είχαν τοποθετήσει φωτογραφίες από τον γάμο του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ, με κεριά και απαλή μουσική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan (@_duchess_of_sussex) στις 14 Φεβ, 2019 στις 6:47 πμ PST

«Τι περίεργο» είπε αστειευόμενος ο Χάρι όταν είδε το αφιέρωμα που το είχαν κάνει. «Είναι πολύ ευγενικό από μέρους σας να με καλέσετε στο ιδιωτικό ιερό σας ή όπως θέλετε να το λέτε. Και η μουσική; Είναι μέρος από όλο αυτό; Πολύ ρομαντικό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

VIDEO: The “romantic music”. Harry thanks his hosts for the Valentine’s Day welcome to a “private shrine” - an igloo with photos from his wedding day! Sweet and thoughtful . (Source Hannah Furness) . . . #duchessofsussex #princesscharlotte #duchessofcambridge #meghanmarkle #princeharry #katemiddleton #princecharles #princewilliam #diana #fashion #royals #britishroyal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan (@_duchess_of_sussex) στις 14 Φεβ, 2019 στις 7:40 πμ PST


Ο πρίγκιπας Χάρι πέρασε τρεις ώρες στην βάση εκπαίδευσης στη Νορβηγία, συναντώντας εργαζόμενους που συμμετέχουν στην άσκηση Clockwork. Ταξίδεψε με ιδιωτικό αεροπλάνο και επέστρεψε το βράδυ στο σπίτι τους για να περάσει ένα ρομαντικό βράδυ με την σύζυγό του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duchess of Sussex Style (@duchessofsussexstyle) στις 15 Φεβ, 2019 στις 12:05 πμ PST


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ