Ρονάλντο: «Η Μπαρτσελόνα έχει τη βοήθεια των διαιτητών» - iefimerida.gr

Ρονάλντο: «Η Μπαρτσελόνα έχει τη βοήθεια των διαιτητών»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαλλος ήταν το μεγάλο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά τη λήξη του χθεσινού (δεύτερου) ημιτελικού του τσάμπιονς λιγκ κόντρα στην Μπαρτσελόνα (1-1).

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θεωρεί ότι ο διαιτητής, ντε Μπλέκερε, αδίκησε κατάφωρα την ομάδα του, καθώς ακύρωσε το κανονικό γκολ του Γκονζάλο Ιγκουαίν και δεν έδωσε στην ομάδα του την ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη μέσα στη Βαρκελόνη:

«Το γκολ του Γκονζάλο ήταν κανονικό. Ο διαιτητής, όμως, το ακύρωσε. Αν προηγούμασταν σ' εκείνο το σημείο όλα θα μπορούσαν να συμβούν. Τελικά το ματς έληξε 1-1 και η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε στον τελικό. Δεν είναι καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ, αλλά έχει τη βοήθεια των διαιτητών», τόνισε σχετικά ο Ρονάλντο και συνέχισε στο ίδιο ύφος κατά της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα:

«Ολοι είδαν τι έγινε στο πρώτο ματς στη Μαδρίτη. Ξέραμε ότι μπορούσαμε να αποκλείσουμε την Μπαρτσελόνα, αλλά οι διαιτητές των δύο αγώνων δεν μας το επέτρεψαν. Οποιος έχει έστω και μια μικρή γνώση από ποδόσφαιρο καταλαβαίνει ότι η Μπαρτσελόνα έχει προνομιακή μεταχείριση από τη διαιτησία. Η ομάδα αυτή είναι σίγουρα σπουδαία, αλλά μεγάλο μέρος της δύναμης της είναι έξω από τα γήπεδα!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ