Οι τρεις λέξεις που πρέπει να σταματήσεις να λες σύμφωνα με τους επιστήμονες -Κάνουν κακό και στην ψυχική σου υγεία - iefimerida.gr

Οι τρεις λέξεις που πρέπει να σταματήσεις να λες σύμφωνα με τους επιστήμονες -Κάνουν κακό και στην ψυχική σου υγεία

Τρεις λέξεις που πρέπει να σταματήσεις να λες αμέσως
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι λέξεις που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας έχουν δύναμη.

Οι λέξεις έχουν ενέργεια, εκφράζουν σκέψεις, προκαλούν συναισθήματα και σ’ αυτόν που τις εκστομίζει και σ’ αυτόν που τις ακούει.

Χρησιμοποιούμε τις λέξεις κάθε μέρα, προφορικά και γραπτά. Συζητάμε, γράφουμε e-mail, διαπραγματευόμαστε, κουβεντιάζουμε, ρωτάμε και απαντάμε.

Ωστόσο, πολλές φορές μιλάμε χωρίς πλήρη συνείδηση της επίδρασης που έχουν οι λέξεις πάνω μας αλλά και στους γύρω μας.

Οι λέξεις που χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να εκφραστούμε μπορούν συχνά να επηρεάσουν τη νοοτροπία μας με ισχυρούς τρόπους.

Εχουν άμεση σχέση όχι μόνο με την αυτοεκτίμηση μας, αλλά αποτελούν και μέρος του τρόπου με τον οποίο μιλάμε και καλλιεργούμε τις σχέσεις με τους με τους γύρω μας.

Οι ειδικοί λοιπόν τονίζουν ότι υπάρχουν τρεις συγκεκριμένες λέξεις που πρέπει να σταματήσεις να χρησιμοποιείς ώστε να βελτιώσεις όχι μόνο τη σωματική σου υγεία, αλλά και την ψυχική.

Διαβάστε ποιες είναι οι τρεις λέξεις που πρέπει να σταματήσεις να χρησιμοποιείς στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ