Ωρα Διηπειρωτικού για την ΑΕΚ -Κόντρα στη Σαν Λορέντζο στον ημιτελικό - iefimerida.gr

Ωρα Διηπειρωτικού για την ΑΕΚ -Κόντρα στη Σαν Λορέντζο στον ημιτελικό

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με στόχο να γίνει η 3η ελληνική ομάδα, μετά τον Παναθηναϊκό (1996) και τον Ολυμπιακό (2013), που κατακτά το Διηπειρωτικό Κύπελλο ρίχνεται η ΑΕΚ στον ημιτελικό με την Σαν Λορέντζο από την Αργεντινή, απόψε (22:00, ΕΡΤ Sports), στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Εκτός από την κάτοχο του Basketball Champions League (2018) ΑΕΚ και τη νικήτρια του FIBA Americas League Σαν Λορέντζο από την Αργεντινή, στο φάιναλ φορ μετέχουν και οι πρωταθλητές της G League Όστιν Σπερς, καθώς και η «οικοδέσποινα» Φλαμένγκο.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, πέρα από τα γνωστά των Καββαδά και Ρογκαβόπουλου που έμειναν στην Αθήνα. Η αντίπαλός τους μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι, καθώς πρόκειται για την πρωταθλήτρια της Λατινικής Αμερικής (Liga de Americas) του 2018, που έχει φτάσει ήδη στα ημιτελικά της φετινής διοργάνωσης.

Στο ρόστερ της ξεχωρίζουν ο Αμερικανός αλλά πολιτογραφημένος Ιορδανός και διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας Νταρ Τάκερ (1,93 μ.), ο Καναδός σέντερ (2,06 μ.) Τζόελ Άντονι που ήταν πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Μαϊάμι Χιτ το 2012 και το 2013, καθώς και οι Αργεντινοί διεθνείς Νικολάς Αγκίρε, Μάρκος Μάτα και Μάξιμο Φιέλερουπ.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή (15/02)
Σαν Λορέντζο-ΑΕΚ 22:00
Φλαμένγκο-Όστιν Σπερς 01:00

Κυριακή (17/02)
Mικρός Τελικός 19:00
TEΛΙΚΟΣ 23:00

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ