MasterChef: Ο Πάνος Ιωαννίδης, 10 χρόνια πριν -Οταν ήταν παίκτης σε ριάλιτι [εικόνες] - iefimerida.gr

MasterChef: Ο Πάνος Ιωαννίδης, 10 χρόνια πριν -Οταν ήταν παίκτης σε ριάλιτι [εικόνες]

Πάνος Ιωαννίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί σήμερα να είναι ο πιο γοητευτικός κριτής του MasterChef 3 και όλοι να ρωτάνε εκείνον όσον αφορά την ιταλική κουζίνα, ωστόσο ο Πάνος Ιωαννίδης κάποτε βρισκόταν στην... άλλη πλευρά. Αυτή των παικτών, καθώς συμμετείχε ως παίκτης σε ριάλιτι μαγειρικής. Πριν 10 χρόνια.

Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει viral η φωτογραφία του από εκείνον το διαγωνισμό μαγειρικής, όπου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό φορώντας την λευκή του στολή και κρατώντας σταυρωμένα τα χέρια του.

MasterChef: Ο Πάνος Ιωαννίδης, 10 χρόνια πριν -Οταν ήταν παίκτης σε ριάλιτι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Πάνος Ιωαννίδης είχε πάρει μέρος στο TopChef, το μαγειρικό ριάλιτι του 2009 με τότε κριτές τους Ηλίας Μαμαλάκη, ο Χριστόφορο Πέσκια, Απόστολο Τραστέλη και Ερβέ Προνζάτο.

Να σημειωθεί ότι ο Πάνος Ιωαννίδης δεν είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος του μαγειρικού διαγωνισμού τότε. Νικητής είχε αναδειχθεί ο Αθηναγόρας Κωστάκος.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ κριτής MasterChef3 MasterChef
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ