Η εκπομπή της Βίκυς Φλέσσα τώρα και σε DVD - iefimerida.gr

Η εκπομπή της Βίκυς Φλέσσα τώρα και σε DVD

Βίκυ Φλέσσα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η εκπομπή της Βίκυς Φλέσσα «Στα Άκρα», η οποία προβάλλεται από τη ΝΕΤ, να σημειώνει χαμηλές τηλεθεάσεις, όμως έχει φιλοξενήσει πολλές και σημαντικές προσωπικότητες. Τώρα, όσοι το επιθυμούν μπορούν να έχουν τις συγκεκριμένες συνεντεύξεις στο αρχείο τους, καθώς η εκπομπή θα κυκλοφορήσει σε DVD, από την ΕΡΤ και τις εκδόσεις ΙΑΝΟΣ.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΕΡΤ, «η έκδοση των πρώτων 16 συλλεκτικών οπτικών δίσκων θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Στη σειρά, διακεκριμένοι καλλιτέχνες και πνευματικοί άνθρωποι, καταθέτουν την άποψή τους για θέματα που αφορούν στην ποίηση, την Τέχνη, την επιστήμη και τις διαπροσωπικές και κοινωνικές σχέσεις. Σε κάθε κασετίνα θα περιλαμβάνεται εκτός από το DVD, ένα ειδικό ένθετο με βιογραφικά στοιχεία, σχόλια και φωτογραφικό υλικό από την προσωπικότητα που παραχωρεί τη συνέντευξη».

Σημειώνεται ότι η ΕΡΤ θα παραχωρήσει το ήμισυ των εσόδων από τις πωλήσεις που της αναλογούν στο «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» και το Ορφανοτροφείο «ΜΕΛΙΣΣΑ», ενώ οι Εκδόσεις IANOS θα παραχωρήσουν ανάλογο ποσοστό των εσόδων στο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ» στο Φίλυρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ