Europa League: Οι ενδεκάδες στο Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου - iefimerida.gr

Europa League: Οι ενδεκάδες στο Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου στο Καραϊσκάκη για τους «32» του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επεφύλασσε μια έκπληξη, επιλέγοντας τον Γιασίν Μεριά για το δεξί άκρο της άμυνας και όχι τον Βασίλη Τοροσίδη και ενώ ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού. Κατά τα λοιπά, οι υπόλοιποι παίκτες είναι πάνω-κάτω αυτοί που αναμενόταν, με τις επιλογές που ξεχωρίζουν να είναι του Ζιλ Ντίας αντί του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Χασάν στην κορυφή αντί του Γκερέρο.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Σισέ, Μεριά, Γκιγέρμε, Καμαρά, Ντίας, Ποντένσε, Φορτούνης, Χασάν.

Στον πάγκο οι: Λοντίγκιν, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Γκερέρο, Χριστοδουλόπουλος, Μασούρας και Τοροσίδης.

Με διάταξη 4-3-3 παρατάσσει την Ντιναμό Κιέβου στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Αλεξάνταρ Χάτσκεβιτς. Ο Μπόικο είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Κετζιόρα, Μπούρντα, Σαμπάνοφ και Μικιολένκο στην τετράδα της άμυνας. Ο Σαπαρένκο αμυντικός μέσος, με τους Σερπελίεφ, Μπουγιάλσκι να έχουν ρόλο εσωτερικών χαφ. Ο Βέρμπιτς στο ένα άκρο της επιθετικής γραμμής, ο Τσιγκάνκοφ στο άλλο και ο Φραν Σολ στην κορυφή.

Ντιναμό Κιέβου (Αλεξάνταρ Χάτσκεβιτς): Μπόικο, Κετζιόρα, Μπούρντα, Σαμπάνοφ, Μικιολένκο, Σαπαρένκο, Σερπελίεφ, Μπουγιάλσκι, Βέρμπιτς, Σολ, Τσιγκάνκοφ.

Στον πάγκο οι: Μπούσχαν, Σίντορτσουκ, Τσε Τσε, Σίντκλεϊ, Γκαρμάς, Ρουσιν, Σμιρνί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ