Θεσσαλονίκη: 46χρονος άνοιγε διαμερίσματα με κλειδιά... «πασπαρτού» - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: 46χρονος άνοιγε διαμερίσματα με κλειδιά... «πασπαρτού»

Περιπολικό/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χρησιμοποιώντας κλειδιά «πασπαρτού», ένας 46χρονος κατηγορείται ότι παραβίαζε τις πόρτες διαμερισμάτων, από το εσωτερικό των οποίων αφαιρούσε χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Πρόκειται για άνδρα γεωργιανής καταγωγής, που συνελήφθη ύστερα από έρευνες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η εις βάρος του δικογραφία περιλαμβάνει τρεις περιπτώσεις διαρρήξεων που σημειώθηκαν το διάστημα από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο του προηγούμενου έτους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν αντικλείδια που φέρεται να χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του, ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά τηλέφωνα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Εξάλλου, διαπιστώθηκε ότι εναντίον του 46χρονου αλλοδαπού εκκρεμούν δύο αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 17 μηνών για κλοπή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ