fbpx Σνίτσελ αυθεντικό | GASTRONOMIE | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
GASTRONOMIE

Σνίτσελ αυθεντικό

Σνίτσελ αυθεντικό
14|02|2019 | 14:28

Δεν είναι φαγητό για όσους βιάζονται. Υπό όρους, το σνίτσελ μπορεί να γίνει ένα κορυφαίο πιάτο.

Για σνίτσελ χρησιμοποιήστε χοιρινό, μοσχάρι, γαλοπούλα ή κοτόπουλο.

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό κομμένο σνίτσελ και χτυπημένο
  • 1/3 φλυτζανιού αλεύρι
  • 1/2 κουταλάκι πάπρικα, αλάτι, πιπέρι
  • 3 αυγά
  • 2 φλυτζάνια φρυγανιά τριμμένη
  • Ελαιόλαδο, λεμόνι

Σνίτσελ αυθεντικό | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Ρίξτε 5-6 κουταλιές ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταθεί ελαφρά
  • Βάλτε τα υλικά σε τρία μπολάκια: στο πρώτο χτυπήστε τα αυγά -Στο δεύτερο βάλτε τη φρυγανιά -Στο τρίτο αναμείξτε το αλεύρι με πάπρικα και πιπέρι
  • Ρίξτε αλάτι στα σνίτσελ -Βουτήξτε τα με τη σειρά πρώτα στο αυγό, μετά στο αλεύρι, τέλος στη φρυγανιά
  • Σνίτσελ αυθεντικό | iefimerida.gr 1
  • Τηγανίστε τα σνίτσελ σε μεσαία προς χαμηλή φωτιά για 3-4 λεπτά κάθε πλευρά
  • Τοποθετήστε τα σνίτσελ σε απορροφητικό χαρτί για τα λάδια
  • Σερβίρετε με λεμόνι και πράσινη σαλάτα

Σνίτσελ αυθεντικό | iefimerida.gr 2

Σνίτσελ αυθεντικό | iefimerida.gr 3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ