Ανατροπή με τον διαιτητή του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ! -Ο Γερμανός Στίλερ στο Καραϊσκάκη

Ανατροπή με τον διαιτητή του κυριακάτικου (17/2) ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, για την 21η αγωνιστική της Super League.

Την Τετάρτη (13/2) προκάλεσε σε όλους έκπληξη το γεγονός πριν προλάβει η ΚΕΔ να γνωστοποιήσει τους διαιτητές της αγωνιστικής, η φινλανδική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι το ντέρμπι του «Γ.Καραϊσκάκης» θα διευθύνει ο Βίλε Νεβαλάινεν.

Αυτό ωστόσο δεν θα συμβεί, καθώς ο... εκλεκτός της επιτροπής διαιτησίας για τη «μάχη» του Φαλήρου είναι ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ. Πρόκειται για διαιτητή από την πρώτη κατηγορία της UEFA, μία παραπάνω δηλαδή από τον Νεβαλάινεν (και μία κάτω από τον Μανθάνο που σφύριξε το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός), με σαφώς μεγαλύτερες παραστάσεις.

Μάλιστα ο 37χρονος ρέφερι (διεθνής από το 2014) κάθε άλλο παρά άγνωστος είναι στο ελληνικό κοινό και δη σε αυτό των «ερυθρολεύκων», καθώς είχε διευθύνει το περσινό Γιουβέντους-Ολυμπιακός 2-0 (27/9/17) για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, αλλά και το Αστάνα-Ολυμπιακός 4-1 στις 20/10/16 για τους ομίλους του Europa League.

Επιπλέον ο Στίλερ «σφύριξε» και τον αγώνα Ελλάδα-Ουγγαρία 1-0 στις 12/10/18 για το UEFA Nations League. Τη φετινή σεζόν βρέθηκε στους αγώνες Γιουνγκ Μπόις-Γιουβέντους 2-1 (όμιλοι Ch.League), Γκενκ-Μπεσίκτας 1-1 (όμιλοι Europa League), Ufa-Ρέιντζερς 1-1 (πρ. Europa League) και Σταντάρ Λιέγης-Άγιαξ 2-2 (πρ. Champions League).

Βοηθοί του Στίλερ θα είναι οι Ματίας Γιόλενμπεκ και Κρίστιαν Γκίτελμαν, με 4ο τον διεθνή Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο. Παρατηρητής ο εκ των μελών της ΚΕΔ, Λιφ Λίντμπεργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League Ολυμπιακός αεκ διαιτητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ