Ανατροπή με τον διαιτητή του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ! -Ο Γερμανός Στίλερ στο Καραϊσκάκη - iefimerida.gr

Ανατροπή με τον διαιτητή του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ! -Ο Γερμανός Στίλερ στο Καραϊσκάκη

stieler-referre
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανατροπή με τον διαιτητή του κυριακάτικου (17/2) ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, για την 21η αγωνιστική της Super League.

Την Τετάρτη (13/2) προκάλεσε σε όλους έκπληξη το γεγονός πριν προλάβει η ΚΕΔ να γνωστοποιήσει τους διαιτητές της αγωνιστικής, η φινλανδική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι το ντέρμπι του «Γ.Καραϊσκάκης» θα διευθύνει ο Βίλε Νεβαλάινεν.

Αυτό ωστόσο δεν θα συμβεί, καθώς ο... εκλεκτός της επιτροπής διαιτησίας για τη «μάχη» του Φαλήρου είναι ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ. Πρόκειται για διαιτητή από την πρώτη κατηγορία της UEFA, μία παραπάνω δηλαδή από τον Νεβαλάινεν (και μία κάτω από τον Μανθάνο που σφύριξε το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός), με σαφώς μεγαλύτερες παραστάσεις.

Μάλιστα ο 37χρονος ρέφερι (διεθνής από το 2014) κάθε άλλο παρά άγνωστος είναι στο ελληνικό κοινό και δη σε αυτό των «ερυθρολεύκων», καθώς είχε διευθύνει το περσινό Γιουβέντους-Ολυμπιακός 2-0 (27/9/17) για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, αλλά και το Αστάνα-Ολυμπιακός 4-1 στις 20/10/16 για τους ομίλους του Europa League.

Επιπλέον ο Στίλερ «σφύριξε» και τον αγώνα Ελλάδα-Ουγγαρία 1-0 στις 12/10/18 για το UEFA Nations League. Τη φετινή σεζόν βρέθηκε στους αγώνες Γιουνγκ Μπόις-Γιουβέντους 2-1 (όμιλοι Ch.League), Γκενκ-Μπεσίκτας 1-1 (όμιλοι Europa League), Ufa-Ρέιντζερς 1-1 (πρ. Europa League) και Σταντάρ Λιέγης-Άγιαξ 2-2 (πρ. Champions League).

Βοηθοί του Στίλερ θα είναι οι Ματίας Γιόλενμπεκ και Κρίστιαν Γκίτελμαν, με 4ο τον διεθνή Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο. Παρατηρητής ο εκ των μελών της ΚΕΔ, Λιφ Λίντμπεργκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League Ολυμπιακός αεκ διαιτητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ