Ρουσόπουλος για υπόθεση Μπεσκένη: Ο Πολάκης είναι υβριστής -Αντί συγγνώμης, πάει στο Εφετείο - iefimerida.gr

Ρουσόπουλος για υπόθεση Μπεσκένη: Ο Πολάκης είναι υβριστής -Αντί συγγνώμης, πάει στο Εφετείο

Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος / Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πυρά» κατά του αν. υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, για τα σχόλια που έκανε μετά τη σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για την εξύβριση του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, εξαπέλυσε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Ρουσόπουλος σημειώνει ότι «γνώρισα το ήθος του Βασίλη Μπεσκένη από τότε που ήταν νεαρός, καθώς υπήρξε μαθητής μου σε σχολή δημοσιογραφίας και, εν συνεχεία, πολύτιμος φίλος. Η δικαίωση μετά θάνατον προσθέτει εύσημα στην πορεία του, την οποία προσπάθησε να λεκιάσει ο κ. Παύλος Πολάκης. Ο υβριστής, αντί συγνώμης, προσφεύγει στο Εφετείο. Για να καταστεί ο ευτελισμός του τέλειος» τονίζει ο Θόδωρος Ρουσόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης σχολίασε την απόφαση του δικαστηρίου που δικαίωσε, μετά θάνατον, τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη ως εξής:

«Οργίασαν πάλι σήμερα τα γνωστά ΜΜΕ για την καταδίκη μου και τη "μετά θάνατον δικαίωση του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη" υπευθύνου του Γραφείου τύπου του Αδωνι Γεωργιάδη όταν ήταν υπ. Υγείας. Μην βιάζεστε. Δεν ασχολήθηκα επισταμένα με την αγωγή που μου έκανε λόγω του τραγικού γεγονότος του θανάτου του (όπως σταμάτησα να ασχολούμαι και με έναν εκδότη όταν έμαθα πως έπασχε από κακοήθεια)».

Ο κ. Πολάκης στη συνέχεια γνωστοποίησε μάλιστα ότι θα οδηγήσει στο Εφετείο την υπόθεση:

«Από τη στιγμή όμως που κάποιοι το συνεχίζουν θα το κάνω στο εφετείο!
Εκεί που μας χρώσταγαν δεν θα μας πάρουν και το βόδι...
Μόνο αυτό ως απάντηση ,τα άλλα εκεί που πρέπει» ήταν η φράση του αν. υπουργού Υγείας -την οποία, σημειωτέον, διέψευσε συνάδελφος του πρόωρα χαμένου Βασίλη Μπεσκένη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ