Στοίχημα: Ντύνεται... «Ευρωπαίος» και κερδίζει ο Ολυμπιακός! [βίντεο]

Η... μεγάλη Πέμπτη του Ολυμπιακού είναι γεγονός!

Οι «Ερυθρόλευκοι» οφείλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον ΠΑΟΚ, και να αφοσιωθούν στην ευρωπαϊκή μάχη με τη Ντιναμό Κιέβου, για τους «32» του Europa League. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά κρίσιμο, για την πορεία των Πειραιωτών στη διοργάνωση. Εκτός από τους φίλους του Ολυμπιακού όμως, ενδιαφέρει πολύ και όσους ασχολούνται με το Πάμε Στοίχημα. H ελληνική ομάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί με αξιώσεις φέτος στην Ευρώπη, και επιθυμεί τη διάκριση στο Europa League. Το «Γ.Καραϊσκάκης» θα είναι «φλεγόμενο», και οι παίκτες του Μαρτίνς πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Πρόκειται άλλωστε, για ένα από τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς για τον Ολυμπιακό.

Οι «Ερυθρόλευκοι» είναι «πληγωμένοι» από το 3-1 από τον ΠΑΟΚ, που τους έβγαλε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Ωστόσο, το έχουν πολύ ισχυρό κίνητρο να φτάσουν μακριά στο Europa League. Να θυμίσουμε, ότι την τελευταία αγωνιστική των ομίλων πήραν την πρόκριση με το φοβερό 3-1 επί της Μίλαν. Γενικά, με τη φετινή ευρωπαϊκή τους παρουσία, έχουν κάνει σαφές ότι «καίγονται» για τη διοργάνωση, και είναι ικανοί για μεγάλα πράγματα. Η καθοριστική ήττα από τον ΠΑΟΚ μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά απόψε, ξυπνώντας τον εγωισμό των παικτών. Ο Μαρτίνς ετοιμάζεται να ρίξει στη μάχη τον Ζιλ Ντίας, ως βασικό. Επιπλέον, υπολογίζει κανονικά στον Κώστα Φορτούνη. Ο προπονητής των γηπεδούχων είναι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές του θα βγάλουν αντίδραση, και ελπίζει σε μια μεγάλη εμφάνιση και μια καθαρή νίκη. Το γήπεδο είναι Sold Out, η ατμόσφαιρα αναμένεται «καυτή, και ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για το βήμα πρόκρισης.

Από την άλλη πλευρά, η Ντιναμό Κιέβου δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Παρόλα αυτά, δεν τρομάζει κιόλας τους «Ερυθρόλευκους». Οι Ουκρανοί, έχουν το μειονέκτημα της μακράς αποχής από επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η μεγάλη χειμερινή διακοπή στο πρωτάθλημα, έχει ως αποτέλεσμα το τελευταίο επίσημο παιχνίδι τους να είναι τον... Δεκέμβριο. Επρόκειτο για την εντός έδρας ήττα από τη Γιάμπλονετς, για το Europa League. Συν τοις άλλοις, ο κόουτς Χάτσκεβιτς είναι αντιμέτωπος με προβλήματα απουσιών, με πιο σημαντική αυτή του Πίβαριτς. Η Ντιναμό δεν έρχεται στο «Καραϊσκάκης» για να κλειστεί πίσω, αλλά θα κυνηγήσει το εκτός έδρας γκολ. Όμως, είναι αμφίβολο αν μπορεί να σταθεί όρθια σε μια τόσο δυνατή έδρα, έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα ουσιαστικής απραξίας. Είναι δεύτερη στο πρωτάθλημά της, διαθέτει κάποιους ποιοτικούς παίκτες, αλλά δεν παύει να έχει δεδομένες αδυναμίες.

Εκτίμηση: Αν ο Ολυμπιακός θέλει να περάσει στους «16» του Europa League, πρέπει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα απόψε. Μία νίκη, χωρίς να δεχτεί γκολ, θα ήταν ιδανικό σενάριο για την ελληνική ομάδα. Το γεγονός ότι το πρωτάθλημα μοιάζει χαμένο, στρέφει την προσοχή όλων στην Ευρώπη. Στον Πειραιά, έχουν θέσει ως στόχο την ευρωπαϊκή διάκριση, και επιθυμούν να ξεκινήσουν νικηφόρα το ταξίδι στα νοκ-άουτ. Η Ντιναμό δεν αποτελεί φόβητρο για τον Ολυμπιακό, κάθε άλλο. Θεωρούμε ότι οι «θυμωμένοι» γηπεδούχοι θα κάνουν απόψε το πρώτο βήμα. «Άσος» σε απόδοση 2.00.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε και το βίντεο του Betarades.gr για το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ