Μοντέλα της Victoria’s Secret πριν ανακαλυφθεί το photoshop [εικόνες] - iefimerida.gr

Μοντέλα της Victoria’s Secret πριν ανακαλυφθεί το photoshop [εικόνες]

Victoria’s Secret
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μαλλί περμανάντ, όπως πρόσταζε η μόδα των 70's, έντονο μακιγιάζ και βαθύ μαύρισμα, τα μοντέλα στο κατάλογο της εταιρίας εσωρούχων Victoria's Secret το 1979, δεν έχουν πραγματικά καμία σχέση με τους «ατσαλάκωτους» Αγγέλους του σήμερα.

Τον ηλικίας 32 ετών κατάλογο «ξέθαψε» από τα φωτογραφικά του αρχεία το Retro Space και τον δημοσίευσε χτες, παρουσιάζοντας μια πολύ διαφορετική εκδοχή της Victoria's Secret από αυτή που έχουμε συνηθίσει.

Τα σώματα των μοντέλων έχουν πολύ περισσότερες ομοιότητες με αυτά των «πραγματικών» γυναικών, με τις ατέλειες να είναι ορατές, το δέρμα της καθεμιάς έχει άλλο τόνο, να φαίνονται οι γραμμώσεις των μυών, ενώ το στήθος τους δεν δείχνει να αντιτίθεται παντελώς στο νόμο της βαρύτητας, όπως συμβαίνει σήμερα. Μάλιστα, αντίθετα με τα σημερινά δεδομένα, είναι ορατές οι θηλές και το ηβικό τους τρίχωμα.

Μοντέλα της Victoria’s Secret πριν ανακαλυφθεί το photoshop [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Μοντέλα της Victoria’s Secret πριν ανακαλυφθεί το photoshop [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Μοντέλα της Victoria’s Secret πριν ανακαλυφθεί το photoshop [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Μοντέλα της Victoria’s Secret πριν ανακαλυφθεί το photoshop [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Μοντέλα της Victoria’s Secret πριν ανακαλυφθεί το photoshop [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Με λίγα λόγια, ο συγκεκριμένος κατάλογος, ο οποίος δημιουργήθηκε πολύ πριν την ανακάλυψη του photoshop, δείχνει πως θα έμοιαζε μια καθημερινή γυναίκα με τα εσώρουχα της εταιρίας, αντί να απεικονίζει ένα ιδανικό ομορφιάς , από το οποίο οι περισσότερες γυναίκες απέχουν έτη φωτός, όπως συμβαίνει με τους σημερινούς καταλόγους εσωρούχων.









Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ