Τρελή πτήση στα 34.000 πόδια: Αναταράξεις προκάλεσαν πανικό- Καρότσια στο διάδρομο, ποτά στην οροφή [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Τρελή πτήση στα 34.000 πόδια: Αναταράξεις προκάλεσαν πανικό- Καρότσια στο διάδρομο, ποτά στην οροφή [εικόνες & βίντεο]

Οι αναταράξεις σε πτήση της Delta προκάλεσαν πανικό. Φωτογραφία: Joe Justice
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν μια πτήση της Delta Airlines παρουσίασε σοβαρές αναταράξεις και αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση.

Η πτήση 5763 κατευθυνόταν στο Σιάτλ της Ουάσινγκτον από την Σάντα Άννα της Καλιφόρνιας την Τετάρτη, όταν το πλήρωμα ανέφερε τρομακτικές αναταράξεις στα 34.000 πόδια, που οδήγησε σε αναγκαστική προσγείωση στο Ρίνο της Νεβάδα.

And 2 more: pic.twitter.com/NU3r3peDy7

Πεσμένα προσωπικά αντικείμενα και αναψυκτικά στον διάδρομο του αεροπλάνου και καφέδες στην οροφή

Τρεις από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν σε ένα τοπικό νοσοκομείο και η κατάστασή τους δεν είναι γνωστή, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Διεθνούς αεροδρομίου του Ρίνο, Μπράιαν Κούλπιν.

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter από ένα άτομο που βρισκόταν μέσα στο αεροσκάφος, δείχνει τους τρομοκρατημένους επιβάτες μετά την προσγείωση. Ένα καρότσι με ποτά και αναψυκτικά φαίνεται στη μέση του διαδρόμου, με διάφορα υγρά να έχουν εκτοξευτεί στην οροφή και προσωπικά αντικείμενα να είναι διάσπαρτα σε όλη την καμπίνα.

Crazy turbulence and injuries, but the @delta crew handled it perfectly, even the emergency landing. pic.twitter.com/NoJWLp5GUv

«Τρελές αναταράξεις και τραυματισμοί, αλλά το πλήρωμα της Delta το χειρίστην άψογα, ακόμα και την αναγκαστική προσγείωση» έγραψε ο επιβάτης Τζο Τζάστις στο Twitter. «Κάναμε βουτιά με την μύτη του αεροσκάφους, δύο φορές» πρόσθεσε.

Οι φωτογραφίες δείχνουν μια γυναίκα με μώλωπες στον αγκώνα της, να κρατά μια πετσέτα στο ματωμένο κεφάλι της, μετά τον τραυματισμό της κατά την διάρκεια των αναταράξεων.

More photos of the insane turbulence on DL5796 today, operates by @Compassairlines . My deep gratitude and professional respect for the flight crew. I mis-attributed my congratulations to @Delta, who very well may also be awesome, but this heroism was @Compassairlines crew. pic.twitter.com/kzXAQvFR3V


Στην πτήση επέβαιναν 59 επιβάτες και τέσσερα μέλη του πληρώματος.

Delta 5673 because of turbulence flight diverted to Reno today. Chaotic And scary but people showed up as their best selves. #Delta,#weatherchannel, #reno, #turbulancedivertsflight, pic.twitter.com/v8zvsk6hjK

Οι μη τραυματισμένοι επιβάτες έλαβαν πίτσες και αναψυκτικά όσο περίμεναν για την επόμενη πτήση για τον τελικό προορισμό τους. «Υπήρχαν άνθρωποι που αναστατώθηκαν» πρόσθεσε ο Κούλπιν.

If you are on a horrendous Delta flight event. You will get free pizza. Still on the plane in Reno. #deltaflight5763diverted,#divertedtorenoturbulance, #itsgroundhogday,#stillinrenobutonplane,#comefromawayinreallife,#canigohomenowplease pic.twitter.com/q8DfX1P7rG

Ο επιβάτης Ντέιβ Μαθίας, έγραψε στο Instagram μετά την πτήση: «Έχω κάνει πολλές πτήσεις το τελευταίο έτος αλλά αυτή ήταν μακράν η πιο άγρια πτήση που έκανα ποτέ. Ευχαριστούμε Delta και αεροδρόμιο του Ρίνο που κάνατε το καλύτερο μετά από μια φρικτή κατάσταση».

«Ζητούμε συγνώμη για αυτή την εμπειρία» ανέφερε η αεροπορική εταιρεία σε δήλωσή της.

Φωτογραφίες: Joe Justice, Scrum Inc.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ